Over mij

Wat leuk dat je een kijkje op mijn site neemt en ook interesse hebt in diegene achter de blog!

Mijn naam is Heidi, 39 jaar en woon sinds kort in Antwerpen, hiervoor 3 jaar in Essen (België). Geboren in Dordrecht en op mijn 12e verhuisd naar het pittoreske Oudenbosch (je weet wel van die replica van de Sint Pieter in Rome). Op mijn 36e verhuisd naar het mooie buurland waar je me nu al voor geen goud weg kan krijgen. Ik houd van het leven hier, de rust het bruisende leven en de vrijheid!

De blog bestaat al vanaf 2014, zolang bestaat de site Fabulous Feeling Blog al, echter kun je momenteel niet alles meer terugzien i.v.m het opnieuw opstarten van mijn blog ruim een jaar geleden.

Bloggen is mijn hobby en eigenlijk is dit ontstaan door mijn achtergrond en vele opleidingen en werk.

Momenteel ben ik al 4 jaar shopmanager in de mode, wat ik nog elke dag met trots doe. Hiervoor ben ik lang grafisch vormgever en DTPer geweest. Tevens heb ik opleidingen in schoonheidsverzorging, kapper/haarstylist, Reiki waar ik ook ervaring in heb.

Ik ben dol op koken en reizen. Ik ben een no-mam (ok van Sophie mijn kleine viervoeter) en momenteel single. Ik schrijf graag over alles wat me bezig houd en wat ik leuk vind. Of het gaat om restaurants uittesten, cosmetica reviews, mode, recepten delen, interieur styling, film en lezen, bedenk het maar, ik ben een zeer veelzijdig meisje. Vandaar ook de lifestyle blog, welke steeds meer centraal gaat staan rondom gezondheid, spiritualiteit, eco en duurzaamheid maar met een knipoog naar het bourgondische leven. Uiteraard, het blijft mijn weblog, deel ik dingen wat ik mee maak.

Ik wens je veel leesplezier en hopelijk kan ik je inspireren en een glimlach op je gezicht toveren en natuurlijk ben je altijd vrij om dit te delen met me!

Feel Fabulous Every Day! Liefs Heidi

(Visited 360 times, 1 visits today)