Gezondheid

Ik mag wel zeggen dat ik echt een groot voorstander van duurzaamheid, eco en gezondheid ben. Ik let op wat ik doe, wat ik koop en hoe ik leef. Ik heb de blog ook zo geprobeerd in te richten. Voornamelijk duurzame producten/diensten. Cosmetica wat zich richt op duurzaamheid, biologisch, vegan, producten van gerecycled materiaal en ga zo maar even door.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd in mentale gezondheid, zoals Reiki, Meditatie en Quantum Touch, ook dit valt onder de holistische leefstijl ofwel mindfullness.

Hoewel ik (nog) weinig plaats over mentale gezondheid deel ik wel veel over wellness, duurzaam leven en gezonde voeding (recepten). Regelmatig komen er recepten voorbij die ook glutenvrij en lactosevrij zijn. Omdat de juiste voeding letterlijk je lichaam en ook ziel voedt. Levende voeding, zoals ze het zo mooi zeggen of wholefood heeft een krachtige werking op je lichaam en aangezien het leven een feestje moet zijn steken we het in een gezellig en lekker jasje.

In het submenu kun je alles op categorie terugvinden. Hieronder enkele voorbeelden.

Biologisch en duurzaam merk Cîme (review).

Glutenvrije chocolademousse, Lactosevrije chocolademousse, Aquafaba, Chocolademousse van avocado, Fruitige chocolademousse, Chocolademousse van fruit, Vegan chocolademousse, Veganistische chocolademousse, Gezonde desserts, Vegan desserts, Recept chocolademousse, Recept vegan chocolademousse, Recept lactosevrije chocolademousse, Glutenvrije dessert recept,

Vegan chocolademousse van avocado en banaan (recept).

Heb je vragen en/of suggesties, stuur me een mail: heidi@fabulousfeelingblog.nl

Enjoy reading! Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 403 times, 1 visits today)