Mocktail: Maiden Name met CURCUM

Om deze Dry-January maand door te komen, of misschien doe je jij er helemaal niet aan mee maar wil je zo nu en dan wel een gezellig feestelijk drankje zonder alcohol, heb ik een virgin cocktail ofwel mocktail voor je die ook nog eens vegan, glutenvrij en gezond is! Mijn inspiratie kwam van de prachtige cocktail “Maiden Name” wat normaal gemaakt wordt met cachaรงa (suikerriet distillaat wat vergelijkbaar is met rum) en veel siroopjes waaronder passievrucht siroop. Ik heb ‘m iets aangepast en de suikerrijke siroopjes vervangen door een gezonde siroop genaamd CURCUM, waar ik je sowieso meer over vertel in deze post en hoe jij kans maakt op zo’n mooie fles! Mocktail: Maiden Name met CURCUM | Giveawayde winactie is gesloten.

Wat heb je nodig

Voor 1 mocktail:

  • 25 ml CURCUM siroop
  • 100 ml verse ananassap
  • limoensap van 1 limoentjes
  • kwart mango (gepureerd)
  • 75 ml kokosroom (ongezoet)
Curcum Superfood Syrups, Mocktail Review, Alcoholvrije Cocktail, Dry January, Virgin cocktail recept, Mocktail recept, Cocktail recept zonder alcohol, Drankje met kurkuma, Kurkuma siroop, Gembersiroop, Drankje met gember,

Aan de slag

Je kunt uiteraard net als ik voor leuke laagjes gaan maar makkelijker is gewoon mixen. Ik heb een slowjuicer maar je kunt verse ananassap kopen of blenden en dan filteren.

  1. Klopt met een mixer de ananassap en de romige kokosmelk tot een schuimende massa. Eigenlijk heb je nu een gezonde Pina Colada.
  2. Pureer de mango (bv staafmixer) en pers de limoentjes uit.
  3. Giet de CURCUM siroop tezamen met de mango, limoensap en de ananas/kokosroom mix in een shaker.
  4. Garneer met een stukje gember, limoen of mango. Leef je lekker uit met een gezellig glas of toffe (cocktail)beker en serveren maar!
Curcum Superfood Syrups, Mocktail Review, Alcoholvrije Cocktail, Dry January, Virgin cocktail recept, Mocktail recept, Cocktail recept zonder alcohol, Drankje met kurkuma, Kurkuma siroop, Gembersiroop, Drankje met gember,

Over CURCUM Superfoods Syrups

Het eerste wat me opviel toen ik de fles ontving is hoe mooi de verpakking รจn de fles is. Ik wist al meteen dat ik er een leuke mocktail mee wilde maken maar uiteraard wilde ik het ook even puur proeven. Zelfs dan vind ik het een zalige siroop! Kruidig, natuurlijk zoet en een licht pittige bite. Perfect voor mijn gezonde mocktail. De ingrediรซnten zijn ook nog eens onwijs goed voor je spijsvertering en in combinatie met het fruit wat je er aan toevoegt heb je een echte gezonde energie booster voor je lijf!

CURCUM is dรฉ superfood siroop met accenten van Agave, Kurkuma, Gember plus een ondertoon van Eikenhout en een licht pittige bite! Kruidig, bloemig, fris en lekker zoet.

Het is een zeer veelzijdig product, je kunt het simpelweg met bruiswater mengen maar ook met warm water of je kunt het toevoegen aan je thee, latte, smoothie, dessert of aan kook- en bakrecepten.

De siroop is soja-, gluten- en, zuivelvrij, non-gmo (heel belangrijk puntje ook) en wordt geleverd in een prachtige fles met geschenkverpakking. Een bijzonder goed alternatief voor (geraffineerde) suiker en als je een veganistisch leefpatroon hebt.

De flessen zijn grotendeels gemaakt van gerecycled glas en de verpakking is FSCยฎ gecertificeerd, lekker duurzaam dus! Is je fles leeg, herbruik ‘m dan. Alle ingrediรซnten zijn ook biologisch gecertificeerd, ook heel fijn om te weten.

Een fles CURCUM Superfoods Syrups heeft een verkoopadviesprijs van โ‚ฌ 29.95 voor een fles van 700 ml. Voor meer info en verkrijgbaarheid, neem een kijkje op de site van CURCUM.

Giveaway!

Wil jij kans maken op zo’n zalige fles CURCUM Superfoods Syrups om thuis lekker zelf te genieten van een lekkere mocktail, smoothie of verfrissend drankje? Zo doe je mee:

  • Volg mijn account op Instagram >> @heidiantwerp
  • Volg het account van CURCUM op Instagram >> @curcum_syrups
  • En laat in de comments (op mijn Instagram) weten dat je meedoet.

Deze winactie loopt t/m zondag 16 januari 2022 (gesloten).

Doe jij ook mee aan Dry-January? Liefs Heidi

Gimber Brut, Gimber shot, Virgin Bloody Mary, Tomatensap met gember, Bloody Mary met Tabasco, Bloody Mary zonder alcohol, Cocktail zonder alcohol, Dry January, Mocktail, Waar kan je gimber mee mixen, Gembersap,

Meer mocktail inspiratie nodig? Wat dacht je van deze Gimber Bloody Mary Shot met extra pit!

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

Deze post bevat een product wat ik heb toegezonden gekregen ivm een review. Voor meer info raadpleeg mijn disclaimer.

(Visited 229 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *