Winactie: Chocoladeletter & DVD’s

GESLOTEN – Het is weer tijd voor een nieuwe winactie! Deze keer een sfeervol familiepakket met 2 animatie DVD’s en een grote handgemaakte chocoladeletter. Misschien zie je jezelf al warm onder het dekentje met de kids, kleinkids of stiekem lekker alleen met een warme beker chocolademelk zitten op de bank! Plezier gegarandeerd! Lees verder wat het pakket inhoud en hoe je kans maakt met deze Winactie: Chocoladeletter & DVD’s

 

 

Trollhunters – seizoen 1 


Uit het creatieve brein van bekroonde filmmaker Guillermo del Toro ontstaat een episch verhaal waarin twee werelden samen komen. Als Jim, een doodgewone jongen, per toeval een mysterieus amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Hij ontdekt dat er een geheime beschaving van machtige trollen onder zijn dorpje Arcadia leeft. Met zijn amulet speelt hij een cruciale rol in het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad. Jim zal er alles aan doen om de wereld te redden, na de gymles. Spannend en vol humor; Trollhunters is een nieuw pareltje van DreamWorks voor het hele gezin!

Releasedatum 22 november op DVD.

 

Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You 


Wanneer de Kleine Mariah (Breanna Yde) in de huisdierenzaak de schattige puppy “Princess” opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen. Zo wordt het niet echt de Kerst die ze zich had voorgesteld … maar een Kerst die haar stoutste verwachtingen overtreft! Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is gebaseerd op het iconische kerstlied en het geliefde gelijknamige prentenboek, en met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen.

Releasedatum 22 november op DVD.

 

 

Wat kun je winnen

Het pakket bevat 3 leuke items, waaronder 1 animatie DVD van Trollenjagers seizoen, 1 animatie DVD Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You en heerlijke handgemaakte De Truffel chocoladeletter van pure chocolade en caramelblokjes (200 gram). Het pakket heeft een waarde van € 36,00

 

Hoe maak je kans

  • Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook en like de winactie.
  • Laat hier bij de comments of op Facebook een berichtje achter dat je meedoet.

Deze winactie loopt t/m 27 november er zal dan een winnaar gekozen worden.

 

Liefs Heidi

Hou deze site in de gaten voor meer winacties!

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 ⁄ 2 =


CommentLuv badge