Review: Gastrobar De Moor

Ben je altijd aan het eten? Dat is de vraag die ik inmiddels van vele kanten krijg.. oeps! Nu ja, uiteraard ben ik niet altijd aan het eten, maar er ligt wel een hele grote interesse, ik test graag lekkere maaltjes uit (zo nu en dan even pas op de plaats en komt er weekje balansen in de agenda voor). Maar uiteraard blijven we van het lekkere snoepen en mocht ik weer op pad voor Social Deal, wederom naar het van hartje Bergen op Zoom naar een prachtige en ruime gastrobar. Kijk en geniet even mee van het 3-gangen menu in mijn review: Review: Gastrobar De Moor

Review: Gastrobar De Moor

 

Ik vind het altijd verrassend om te zien dat wanneer je voor een pand staat niet verwacht dat er zo iets moois aan de binnenkant te zien is, een enorm lange en grote zaak met een prachtige inrichting.

Een lekker herfstbiertje Chouffe Bok 6666 (de cijfers staan voor 6.666 alcohol percentage). Krachtig en kruidig van smaak.

Review: Gastrobar De Moor

 

Gastrobar De Moor combineert gastronomie met gezelligheid in een warm decor. Op het terras aan de Grote Markt, in onze gezellige stadstuin of mooie bar geniet je van een lekkere gin-tonic, een heerlijke cocktail, een mooi glas wijn of een van onze speciaalbieren van het vat. Aan tafel geniet je van uiteenlopende gerechten met passie bereid door onze chef. Omdat alle gerechten om zijn eigen perfecte combinatie vraagt hebben we ook voor elke gerecht een fles openstaan en schenken wij al onze wijnen per glas.

Gastrobar De Moor bevindt zich aan de westkant van de Grote Markt in Bergen op Zoom in een mooi, blauw, statig pand. Een rijksmonument zelfs, alleen is het gloednieuw. Uit de as herrezen na een verwoestende brand in 2005. Het pand blijft een Rijksmonument dankzij de kelder die volledig in tact is gebleven. Een kelder die dateert uit de periode 1550 tot 1600. In 1430 wordt in het gemeente archief al vermeld dat op deze plek het pand ‘De Moor’ (Moriaen) stond.

 

Review: Gastrobar De Moor

 

Zoals bij elke deal waar ik van geniet, zoals jullie al vaker hebben gezien, begin ik met een mandje brood met smeersels (niet in de deal inbegrepen), warme ambachtelijke brodjes met huisgemaakte aoli, makreelsalade en kwalitatieve olijfolie om in de dippen. Ga je van het menu genieten, dan zeg ik zeker vooraf bestellen!

Review: Gastrobar De Moor

 

Het voorgerecht

Onderaan het bericht kun je het speciale Social Deal menu zien, ik koos voor eenbospaddestoelen soep met truffelolie. De truffelolie vond ik gelukkig niet overheersen. Je proeft dat het huisgemaakt is en vers. Enig puntje, maar dat is persoonlijk, ik had liever een heldere bouillon gezien met de paddestoelen los, deze was gepureerd.

Review: Gastrobar De Moor

 

Het hoofdgerecht

Och wat lekker, zo goed gemarineerd en hele goede gamba’s! Ik koos de Argentijnse wilde gamba’s. 4 grote jongens met alleen het koppie er nog op. Een lekkere aoili en salade met stoofpeertje aan de zijkant. Pittige frietjes werden erbij geserveerd. Ik vond het zalig! Gelukkig kreeg ik een vochtig citroenservetje erbij want ik maak er altijd een puinzooi van.

Review: Gastrobar De Moor

 

Het nagerecht

Een huisgemaakte stapelaar met walnotenijs, kletskoppen en gezouten karamel. Proppievol zat ik na het lekkere dessert wat ik koos. Het smaakt zoals het eruit ziet, zo lekker!

Review: Gastrobar De Moor

 

En, zoals we ook weer van mij gewend zijn, een kopje espresso na. De bediening is ook echt weer heel goed! Ik ga eigenlijk altijd anoniem dus dan weet je dat ze je ook echt goed behandelen. Alle gerechten kregen een speciale en goede uitleg. Dat je goed kunt eten bij gastrobar’s dat wist ik al. En deze kan ik er weer bij optellen.

Review: Gastrobar De Moor

 

Een kleine sfeerimpressie. Strak en veel hout met mooie elementen qua licht. Ik ben weer dik tevreden. Op het kleine puntje van de soep na is dit wel een restaurant waar ik vaker binnen zal stappen. Nu met de deal wordt het nog even wat leuker!

 

Wat houd de deal van Social Deal precies in

• Voor deze deal betaal je € 17,50 per persoon i.p.v. € 41,05 (korting van € 23,55 p.p.).

• De deal is te vinden onder de het submenu “Spontaan uit eten” (ook in het weekend is er te reserveren).

• Uiteraard zijn de drankjes (en broodjes vooraf) niet inbegrepen.

• Je geniet van een 3-gangen keuzemenu.

• Alle details van deze deal kun je terug vinden onder het kopje “Arrangement”.

• Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft bij Gastrobar De Moor geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!

 

Wat vind je van deze deal, heb jij nog een leuke Social Deal getest de laatste tijd?

Liefs Heidi

(Visited 225 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *