Review: Hoeslakens van hoeslakenshop.com

Whoop whoop, het eerste artikel van 2018 is een feit! Om maar meteen van start te gaan in dit nieuwe jaar begin ik met een artikel over slapen… nou eigenlijk de ondergrond waar je op slaapt want er gaan niets boven een bedje die heerlijk ligt, je spendeert er toch heel wat uurtjes op per dag (en als je net als ik een goede griep te pakken hebt gehad, dan nog meer ;-)). Ik kan dus zeggen dat ik de producten waar ik vandaag over schrijf goed heb kunnen uittesten. Kijk mee naar mijn review: Hoeslakens van hoeslakenshop.com

 

Ik heb zeer zeker een aantal wensen/eisen als het om hoeslakens gaat. Het moet lekker liggen, goed passen ook na het wassen en ik vind het fijn dat als ik zweet ‘s nachts het vocht enigszins wordt opgenomen. Ik ben immers dit soort hoeslakens gewend. Daarnaast mag je bed ook gezien worden, het oog wil ook wat toch?

Ik mocht zelf een product uitkiezen en koos voor een mooie grijze en een witte. De grijze wat hoger in prijsklasse en een witte van een lagere prijsklasse. De keuze is heel erg ruim op de site en voor elke portemonnee, ook belangrijk!

 

Om te beginnen met de duurdere van het merk “Refined” (Heckett Lane). Ik had nog nooit van het merk gehoord. Wel van de witte die ik koos, die is van Cinderella. Een merk wat al jaren goed bij me bekend staat. Altjd fijn om iets uit te testen wat je niet kent zoals deze luxe grijze (productlink). Verkrijgbaar in 15 kleuren en in verschillende maten tot 180 x 220 cm. Heel fijn dat er zoveel aanbod is in deze afmeting want ik heb een formaat van bed waar ik altijd slecht een goed formaat hoeslaken voor kan vinden en op deze site is er volop keuze.

 

Het is een luxe en dikke mooie stof. Niet zo’n type satijn waarbij je het gevoel hebt uit je bed te glijden, meer semi mat.

Als ik heel eerlijk moet zijn heb ik geen nadelen ondervonden. Het ligt er fijn, makkelijk te strijken, past na meerdere malen wassen nog steeds perfect. Het is zelfs wat aan de ruime kant. Ik las dat er geen rek in de stof zit en je dus goed moet opletten dat je de juiste maat besteld, ik was dus even bang dat het niet groot genoeg ging zijn maar zelfs integendeel. Tenenkrommend zo’n hoeslaken die niet past of waarbij er een half maantje ontstaat als je ‘m om je matras vouwt. Geen last van dus! Het neemt goed vocht op, gezien je toch echt zweet in de nacht.

Ik ben heel erg tevreden! De prijs van deze hoeslaken is € 49,95, dit is tevens het grootste formaat (180 x 220 cm).

De kleur komt overeen zoals aangegeven op de site, ik heb ‘m van verschillende kante gefotografeerd om een goed beeld van de kleur Dark Glacier Grey te krijgen.

 

Het andere hoeslaken wat ik uittestte is van “Cinderella”, mooi wit katoen, ligt comfortabel en heeft een zachter prijsje. Goed van kwaliteit. Een goede basic als je het mij vraagt. 100% katoen en qua pluspunten hetzelfde als de grijze die ik testte. Goed te wassen en blijft in vorm.

Het formaat gaat zelfs tot 200 x 200 cm. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. De prijs van deze 180 x 220 cm hoeslaken is € 30,95 (productlink).

Nog een paar weetjes over de site:

  • Gratis verzending vanaf €50,-.
  • Veel hoeslakens kunnen al binnen 1 werkdag verzonden worden.
  • De keuze is enorm en je kunt op vele wijzen de site doorzoeken (productcode, maat, kleur, merk, etc).

Voor alle informatie over alle producten, neem een kijkje op de site >>>hoeslakenshop.com

Heb jij weleens van deze site gehoord? Ik zeg alvast slaap lekker 😉

Liefs Heidi

(Visited 186 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
11 × 11 =


CommentLuv badge