5x Romantische Netflix kerstfilms

It’s the most wonderful time of the year… tralalaaaaalalalaaaa! Ohhh yes, dat liedje komt bij me op als ik denk aan kerstfilms! Ik vind ze heerlijk! Mijn moeder begon al over RTL 8 en elke dag een kerstfilm.. nu heb ik die niet hier in het mooie België maar wel Netflix (thank god) en daar kun je gewoon legaal in december je hart ophalen. Want ja, welk excuus is er beter dan “sjaaa… dat hoort er toch bij deze tijd van het jaar”! Onesie aan, dekentje en kussentje netjes geïnstalleerd en natuurlijk choco met mini marshmallows… want we hebben nog maar even de tijd en (mocht je ze nog niet gezien hebben) daar moeten we gebruik van maken. Vanaag mijn favorieten, komt ie: 5x Romantische Netflix kerstfilms

Holiday in the wild

Een romcom met een kersttintje, die grotendeels afspeelt in Afrika. Zelfs voor mannen is ie uitermate geschikt kan ik je zeggen. Na een plotse relatiebreuk, alleen op reis naar Afrika. Een hele knappe man (ow Rob Lowe wat blijf je toch een hottie) die je beter uit de buurt kunt houden, of toch niet? Midden in de wildernis tussen de olifanten die gered zijn van stropers bloeit er toch iets moois op. Wat een prachtige film! Ook al is het geen kerst dan nog kun je ‘m kijken. Dikke aanrader dus!

A knight before Christmas

Misschien niet een topper qua acteerwerk maar het verhaal is zo leuk en ja.. een knappe ridder doet wonderen. Een goede heks zorgt ervoor dat de ridder in een ander tijdperk terecht komt, en dat zorgt voor wat problemen. Hij heeft een taak te vervullen maar dan komt ie een “schone jonkvrouw” tegen…

The Holiday Calender

Toen ie vorig jaar uitkwam heb ik vrijwel direct gekeken. Een magische adventskalender die tot leven komt en zorgt voor een heuse romantiek. Uiteindelijk altijd weer… het is diegene waarvan je nooit verwachte dat hij de ware is.

The view

Misschien niet een topper ook qua acteerwerk maar zo heerlijk romantisch dat we die kleine details vergeten want och wat een mooie man en wat een heerlijk cliché verhaal. Love it! Een beroemde chef, een restaurantmanager, een gekke beste vriendin en een bedrieger. Sjaa verhaaltje compleet!

Love Actually

Nou als je deze klassieker nog nooit hebt gezien, dan shame on you ;-). In dit huis een traditie met de kerst en ik kan ‘m wel dromen! Het blijft mijn favoriet… elke keer weer traantjes. De film is van 2003 (omg!) en blijft de enige echte als het gaat om kerstfilms. Deze hoort er gewoon dit jaar weer bij!

Bioscooptip: Last Christmas

Oja enne geen Netflix maar er op uit dit jaar, dan moet je zeker Last Christmas zien! Ik zag ‘m laatst met mijn film-vriendinnen-clubje, ik heb er deze keer géén review over geschreven, maar ik wilde ‘m toch hierin even kort meenemen. Zo mooi en zo verassend! Wel een tip: neem zakdoekjes mee. Ik ga niets verklappen maar ik kan wel zeggen, een einde wat ik totaal niet zag aankomen of had verwacht.

Tell me, welke MOET ik absoluut nog zien dit jaar die dus ook echt een plekje verdient in de top 5? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 250 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Carla van Alphen dec 21, 2019 at 09:42

  Ik mis Klaus in je rijtje. Een prachtige animatie kerstfilm.

  Reply
  1. FabulousHeidi dec 21, 2019 at 10:12

   Thanks voor je tip! Dan ga ik die zeker nog kijken 😀

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
11 × 28 =


CommentLuv badge