Lancering Book of GIMBER & New flavour

Heel spontaan bevond ik mij vorige week zo maar bij de lancering van het nieuwe receptenboek én nieuwe smaak van GIMBER. Zo ongeveer 2 straten verderop werd dit persevent gehouden bij een té leuke winkel waar ik al vaker rond gesnuffeld had maar deze keer viel ik zo maar met mijn neus in de… uhh… gember! Uiteraard was ik wel uitgenodigd door de lieve dames van het PR bureau en ja.. dit prachtige event plus de jonge telgen uit de GIMBER familie wil ik wel even met je delen. Volop genoten van dit letterlijk heerlijke event, leuke mensen ontmoet en kennis gemaakt met veel mooie GIMBER-creaties waar ik van mocht proeven. Lancering The Book of GIMBER & New flavour

Mocht je GIMBER nog niet kennen (wat ik me bijna niet kan voorstellen): “GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat zit boordevol kwalitatieve biologische gember, citroen, kruiden en specerijen.”

Een warm welkom door de dames van Diamonds & Pearls Communications aan de inkom van PIET Moodshop. Eenmaal binnen werd de eerste lekkernij al aan ons gepresenteerd. De Gimber Hotshot. Lekker spicy drankje met tomatensap (houd ik van), Tabasco en uiteraard GIMBER.

Vervolgens sprak de oprichter Dimitri ons toe met een mooie speech. Nu wist ik het verhaal al lichtelijk wel maar het is toch anders als het met een fijne emotie wordt verteld. Dimitri vertelde mij ook naderhand dat hij toch weer ontroerd was als hij nadenkt over hoe GIMBER ontstaan is. Na gewerkt te hebben in de animatie-wereld nam hij een totaal andere wending.

Zijn vrouw kocht op een marktje in Frankrijk puur geperste gember en direct daar begon het avontuur waardoor het bijzondere en alcohol-loze drankje ontstond. Nu vertel ik het natuurlijk in een mini notendop maar de passie en enthousiasme droop er van af. Niet alleen van Dimitri zelf maar ook het gehele Gimber-team! Zoveel waardering voor en nog meer waardering gekregen voor dit krachtige en bijna magische drankje.

GIMBER-drinks and food

Ondertussen genoot ik van een zalige cocktail, de GIMBER Sour (met limoensap, vodka en limoengras siroop). Enige drankje wat met een vleugje alcohol geschonken werd. Tijdens de speech werd de nieuwe limited edition “Sweet Lilly” aangekondigd welke ik meteen mocht proeven.

Ook werden we verblijd met huisgemaakte soort cassave kroepoek (doe mij maar een hele zak) en de Easy Peasy Guacamole welke je ook in het nieuwe receptenboekje terugvindt.

Food, yesss!! Maak je me altijd gelukkig mee. Een brandnetelsoepje (brandnetel is o.a. goed voor je nieren, gember voor o.a. je immuunsysteem en citroen o.a. voor je lever dus wat wil je nog meer, een dikke boost om de wintermaanden door te komen. Uiteraard een GIMBER cocktail erbij; de GIMBER Virgin Mojito en een salade met haloumi.

Perfect gift voor de feestdagen

We moeten er nog heel even op wachten maar op hele korte termijn komt deze prachtige “Book Of GIMBER” uit. Een handig boekje met simpele en lekkere recepten. Waar het begon als GIMBER met bruiswater is er nu een wereld aan variatie te vinden wat je nog meer met het drankje kunt doen. Niet alleen in het boekje maar ook op de site kun je de leukste recepten terugvinden.

Book of Gimber, Gember, Gimber, Gimber Brut, Gimber Sweet Lilly, Recept met Gimber, Smaak Sweet Lilly Gimber, Alcoholvrije cocktail, Alcoholvrije drankes, Glutenvrij, Lekkere alcoholvrije drankjes, Gemberdrankjes,

Naast het recepten boekje kun je in het letterlijke boek 3 soorten (3 x 200 ml) GIMBER terugvinden. De N°1 Original, de N°2  Brut (welke ook dit jaar gelanceerd werd, op basis van citroentijm en yuzu) en nu de nieuwe S°1 Sweet Lilly.

Deze Sweet Lilly van Gimber (genoemd naar de dochter van de oprichters) is stiekem al meteen mijn favoriet. Ik hoop dan ook dat deze vast in het assortiment komt. De basis van deze zoetere variant is op basis van passievrucht, ananas en kurkuma, en uiteraard de bekende mix van gember en citroen.

Update: Gimber Sweet Lilly is inmiddels vast aan het assortiment toegevoegd. Daar ben ik heel blij mee, het is mijn favoriete smaak.

Book of Gimber, Gember, Gimber, Gimber Brut, Gimber Sweet Lilly, Recept met Gimber, Smaak Sweet Lilly Gimber, Alcoholvrije cocktail, Alcoholvrije drankes, Glutenvrij, Lekkere alcoholvrije drankjes, Gemberdrankjes,

Houd de site van GIMBER (of jouw favoriete verdeler) dus zeker in de gaten voor dit prachtige “boek”.

Ben jij ook een GIMBER-fan en hoe combineer jij het het liefst?

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
3 × 21 =


CommentLuv badge