7x Toffe Adventskalenders 2022

Je kan er richting en rond de feestdagen eigenlijk niet meer omheen; Adventskalenders. Door de jaren heen worden ze steeds populairder en praktisch elk merk bied er wel 1 of meerdere aan. Voor jong tot oud, van lekkernijen om op te eten tot op je huid te smeren en uiteraard ook veel leuke (glinsterende) goodies. De adventsperiode begint officieel op de zondag die het dichtst bij 30 november valt en eindigt op 24 december echter zijn er nu al veel te verkrijgen of al te reserveren. Ik zocht weer de leukste/lekkerste voor je uit van dit jaar: 7x Toffe Adventskalenders 2022

“Wist je dat de adventskalender een traditie is welke stamt uit de 19e eeuw? Van oudsher is het een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis een Europees gebruik. Vroeger was de kalender gemaakt van hout, tegenwoordig van karton.”

KoRo

KoRo adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar,

Het mooie bedrijf KoRo komt dit jaar met maar liefst 5 adventskalenders. De klassieke, noten, fruit, energie balls en vegan editie en zorgt hiermee voor veel variatie. Voor ieder wat wils dus! Nouuuu stiekem wil ik ze allemaal wel :D. De prijzen variรซren van โ‚ฌ 39,50 tot โ‚ฌ 69,50. Meteen een mooie tip voor als je cadeau zoekt voor iemand met een vegan leefstijl. Achter de 24 deuren wacht je gedurende de hele adventstijd een verscheidenheid aan beproefde KoRo-hapjes en coole nieuwe lekkernijen. Voor meer info en bestellen neem je een kijkje op de site van KoRo (BE en NL).

Sissy-Boy

Sissy-Boy adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar, Ornamenten kerst,

Met The Journey of Luck and Love tel je in 24 dagen af naar jouw moment om de kerstsfeer in huis te halen. Sissy-Boy presenteert dit jaar een eigenwijze adventskalender die niet aftelt naar Kerst, maar naar het moment dat je je kerstboom kunt versieren! Hij is volledig gevuld met alles om je boom mee te versieren en komt verpakt in een prachtig boek, afgewerkt met glitters en een grote strik. De kalender heeft 24 vakjes, ieder gevuld met een unieke versiering, allemaal in het thema van The journey of luck and love. Deze ornamenten zijn exclusief verkrijgbaar in deze kalender ร  โ‚ฌ 89,99. Op de site van Sissy-Boy staat een blog met 4 DIY’s hoe je kunt stylen.

My Jewellery

Het toffe en betaalbare merk My Jewellery heeft een prachtige sieraden adventskalender voor je in petto dit jaar. 10 enveloppen met sieraden met een waarde van โ‚ฌ 165,90 maar voor de kalender betaal je maar โ‚ฌ 69,99. Alle sieraden zijn gemaakt van premium stainless steel, dus verkleurt niet en je hebt de keuze tussen goud en zilver. Inmiddels heeft het Nederlandse merk nu ook verschillende vestigingen in Belgiรซ (ook hier in Antwerpen) waar ik graag kom. Ik kan je zeer zeker vertellen dat de sieraden zeker niet verkleuren…. wat mij betreft dus ook een duurzaam cadeau.

De My Jewellery Adventskalender 2022 is nu te shoppen! 10 dagen aftellen tot kerst met iedere dag een cadeautje. Shop jouw adventskalender nu voor maar โ‚ฌ69,99!

HappySoaps

HappySoaps adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar,

Ook dit mooie plastic-vrije merk komt dit jaar met 3 verschillende adventskalenders! Ik ben dol op hun haarzepen en ben ook benieuwd naar de andere producten in hun assortiment, een leuke manier om ze zo uit te testen! De adventskalenders zitten boordevol vrolijke producten voor onder andere huid en haar met nieuwe, bestaande & verbeterde geuren. Een leuk en bewust cadeau voor jezelf of natuurlijk om cadeau te doen ;-). Er is de “Mini Producten – 24 Dagen” ร  โ‚ฌ 29,99, “Full-size producten – 6 Dagen” ร  โ‚ฌ 39,99 en de “Full-size producten – 12 Dagen” ร  โ‚ฌ 79,99. Voor meer info neem je een kijkje op de site van HappySoaps.

Neuhaus

Neuhaus adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar, Chocolade adventskalender, Pralines, Bonbons,

Ook mijn favoriete chocolatier komt dit jaar weer met maar liefst 3 adventskalenders. De klassieke (โ‚ฌ 30,-) en de Pop-up (โ‚ฌ 59,-) zijn al verkrijgbaar in de winkels en online maar er komt, wat ik begreep, volgende week een grote verrassing aan met een wel heel speciale versie. Ik ben heeeeel benieuwd! Zucht.. ik kan niet eens uitdrukken hoeveel ik van Neuhaus houd! Handig om te weten (ik heb natuurlijk de luxe dat ik in Antwerpen woon gezien het een Belgisch merk is) in Nederland vind je Neuhaus bij de o.a. bij de Bijenkorf en Schiphol of online.

Lush

Lush adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar,

Een pittig prijskaartje heeft ie wel maar dan heb je ook wel een mega box vol hemelse geuren. Ik heb het over de Lush Advent Calendar 2022. Voor dit bijzondere exemplaar betaal je โ‚ฌ 235. Het cadeau is verpakt in een kleurrijke, limited edition doos ontworpen door ARTHOUSE Unlimited. Tevens ideaal om je Lush-traktaties in te bewaren!

De Lush Advent Calendar bevat 25 bad-, douche- en lichaamsproducten, waaronder twee retroproducten uit eerdere kerstcollecties en twee exclusives die je alleen vindt in de Lush Advent Calendar. De collectie is 100% vegan en dierproefvrij. De herbruikbare doos is gemaakt van gerecycled karton en is omwikkeld met een lint van gerecyclede plastic flessen. 

Je kunt ook kiezen voor een goedkoper alternatief, de “12 days” adventskalender ร  โ‚ฌ 100. Deze is gebaseerd op het kerstliedje “12 days of Christmas”. Uiteraard bevat deze adventskalender ook de lekkerste bad- en verzorgingsproducten van Lush.

De Lush adventskalenders zijn online verkrijgbaar en tevens in alle Lush-winkels.

Oil & Vinegar

Oil & Vinegar adventskalender, Adventskalenders, Adventkalender 2022, Beauty adventskalender, Food adventskalender, De mooiste adventskalenders van dit jaar,

Een winkel waar ik me graag in vertoef en ik altijd wel iets kan vinden voor de kookliefhebber en lekkerbek is Oil & Vinegar. Ook met hen kun je gaan aftellen tot kerst met een adventskalender bomvol echte en heerlijke Oil & Vinegar producten! Perfect om cadeau te geven of om lekker zelf van te genieten! De Kalender bevat 24 producten in een cadeaudoos ร  69,95. Van olijfolie, smaakvolle azijnen, nieuwe producten en intense kruiden. Voor meer info check de site of bezoek de winkel (NL en BE).

Ik kwam absoluut nog meer leuks tegen want wat dacht je van Tony Chocolonely, Lego, Ikea en uiteraard een tal van beautymerken. Genoeg leuks om elke dag “uit te pakken” en jezelf of een ander mee te verassen. Kijk hier voor nog meer van mijn adventskalender-tips.

Heb jij dit jaar al een adventskalender gekocht? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 160 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *