Kussen van Si & D Handmade

Kussens… als je het mij vraagt kun je daar niet genoeg van hebben om je interieur mooi en knus aan te kleden. Een poosje geleden werd ik bekend met een leuk merk van handgemaakte kussens met een uniek design. Toen ik zag dat ze een winactie hielden om een kussen te winnen was ik daar uiteraard als de kippen bij en gelukkig niet voor niets, ik was de gelukkige! Wel een review waard dacht ik zo, bij wil ik je dus presenteren: mijn gewonnen kussen van Si & D Handmade

Kussen van Si & D Handmade

 

Ik begin steeds meer een voorkeur te hebben aan producten die niet in massa worden gemaakt. Al plaatst ik nog steeds artikelen over merken die wel in grote oplagen worden gemaakt maar soms vind ik de inspiratie ook heel belangrijk. Hoe mooi is het om een stuk in huis te hebben die duurzaam is, uniek en waar je steeds weer omheen kunt decoreren.

Zo vind ik dus dat dit kussen en het merk zeker een plaatsje verdiend in mijn blog. Mooi afgewerkt, mooie materialen en tegelijk heel sierlijk.

De handgemaakte “Si & D Handmade” collectie wordt verkocht via Danca Fashion, een webwinkel met leuke woonaccessoires en fashion items maar werkt ook in opdracht voor de klant, dan heb je helemaal iets unieks :-).

 

Danca Fashion over deze Viareggio Roze kussen:

Mooi en uniek kussen uit onze nieuwe collectie Handmade Si & D. Prachtig te combineren met de andere kussen uit deze collectie.

Viareggio is gemaakt van een suedine stof in de kleur roze, afgewerkt met een mooie skaileer paspelband in de kleur zwart en een prachtige leren bloem in het midden.

Afmeting 45 x 45 cm. Wordt geleverd inclusief binnenkussen.

Kussen van Si & D Handmade

 

Het zijn ook de kleine details die het doen. Bijvoorbeeld het labeltje en het prijskaartje. Een mooie suedine stof in zacht roze met contrasterende zwarte bies en leren roos. Ik weet niet wat het i maar ik houd van kussen die in het midden een knoop of in dite geval een hele roos eromheen heeft.

 

Ook de achterkant heeft een knoop, ben je de roos dus even zat, draai je ‘m gewoon om. Wat ik even niet terug kan vinden is hoe je het kussen reinigt. Nu is normaal suedine een stof die je kunt wassen echter durf ik het in dit geval niet aan. Geen Sophie voor mij die op het kussen mag hangen, gelukkig doet ze dat ook niet.

Kleine update: je kunt het kussen gemakkelijk afnemen met een vochtige doek.

Kussen van Si & D Handmade

 

Voor elk interieur en is er wel een kussen te vinden van Si & D. Momenteel is er al een deel nieuwe collectie te koop die weer heel anders is en een grappige vintage-look heeft. Persoonlijk vind ik de kussen hieronder ook echt prachtig! Wil je geen roze of een stoerder kussen dan moet je zeker ‘s een kijkje nemen op de site!

Kussen van Si & D Handmade

Het was best lastig kiezen dus voor mij maar hey, what can I say, I’m a sucker for pink 😉

Voor het gehele assortiment (de tassen zijn ok gaaf!) kun je een kijkje nemen op de site van Danca Fashion.

Op de Facebook pagina van Si & D Homemade kun je alles volgen als het gaat over alle nieuwtjes èn, wie weet, weer in de toekomst een nieuwe winactie 😉

 

Wat vind jij van de collectie van Si & D Homemade?

Liefs Heidi

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
12 + 17 =


CommentLuv badge