Fab Weekly

Week 7, op deze valentijnsdag weer een nieuwe editie van Fab Weekly! De leukste nieuwtjes die binnenstromen in mijn mailbox. Of het nu om uitgaan, eten, beauty, hobby of interieur gaat, ik deel de leukste met je! Deze keer; het meest vegan-friendly restaurant, een design afvalbak in XXL formaat, kleurige truffels, prachtige lipsticks, bamboe accessoire set voor kids en een haarolie geschikt voor letterlijk alle behaarde zones ๐Ÿ˜‰

Kleurige chocoladesensatie

Afgelopen week maakte social media alvast kennis met deze nieuwe kleurrijke chocolade sensatie. HappyTruffel zijn handgemaakte chocoladetruffels in diverse felle kleuren en heerlijke smaken. En wat zien ze er vrolijk uit! Water loopt me in de mond!

Twee chocoladefans bedachten dat er meer kleur en vrolijkheid in de chocoladewereld mocht komen. Chocolade bestaat al heel lang en je hebt ontzettend veel soorten. Onderscheid wordt gemaakt in wikkels en verpakkingen maar nu dus ook in het product. Vandaar HappyTruffel! Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel. De truffels zijn handgemaakt, dat proef รฉn zie je.โ€ HappyTruffel maakt gebruik van UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut (Belgische fabrikant). HappyTruffel is vanaf nu verkrijgbaar zowel online op www.happytruffel.nl als in de winkels komende tijd.

Verleidelijke gekleurde lippen

Het mooie merk Bobbi Brown komt dit voorjaar met de Crushed Liquid Lip. Een feel-good formule met een rijke vocht inbrengende zoete glans voor een plumped-up look die erg prettig aanvoelt. Zo zijn er ook superfruits oliรซn zoals acai, cranberries en blauwe bessen aan de formule toegevoegd.

Van nude tot heldere kleuren, er zijn 14 prachtige kleuren van verkrijgbaar zijn. Kleuren om letterlijk verliefd op te worden! Voor elke mood is er wel een geschikte kleur en hebben een verkoopprijs van โ‚ฌ 26,- per stuk. Verkrijgbaar bij de Bobbi Brown Cosmetics Counters en online.

Bamboe ontbijtset voor kids

Aan de ontbijttafel kan het er soms wild aan toe gaan en dan is breekbaar servies niet echt op zijn plaats. Onze pastelgekleurde ontbijtset is stabiel, voedselveilig en kan in de vaatwasser – omdat ontbijten ongecompliceerd en leuk moet zijn.

My Muesli ontbijt set Fab Weekly nieuwtjes

Zodat onze kleinste mueslivrienden nog meer plezier bij het ontbijt kunnen hebben, hebben wij een unieke Kinder Ontbijtset ontworpen! Een schaaltje, beker en een muesli lepeltje – we hebben aan alles gedacht. We weten dat de ochtenden gepaard kunnen gaan met vele avonturen aan de ontbijttafel, maar vanaf nu ben jij hier helemaal op voorbereid! Kapot zal deze set niet snel gaan – breekbaar porselein laten we liever bij oma in de kast staan. Onze Kinder Ontbijtset is geschikt voor iedereen! Het is handig, voedsel veilig en kan zelfs in de vaatwasser. Ook leuk om cadeau te doen!

Deze s gemaakt van bamboe en maรฏsvezels heeft een verkoopprijs van โ‚ฌ 16,90 en is verkrijgbaar bij MyMuesli.

XXL FACTOR

Bo Touch Bin zijn grote broer

Interieurmerk Brabantia, altijd al groot in afvalemmers, breidt de Bo familie uit met twee plus size modellen: de Bo Touch Bin 60 liter en 2×30 liter. Boโ€™s grote broers hebben de goede looks van de familie geรซrfd, net als het talent voor afvalmanagement. Ze hebben onder andere een geurdicht deksel en geรฏntegreerde handgrepen. Er is een Bo Touch Bin met een 60 liter binnenemmer, super voor grote gezinnen, en eentje met twee binnenemmers van 30 liter, voor een duurzame levensstijl. 

Fab Weekly nieuwtjes Brabantia Bo XXL wit

De grote Bo Touch Bin 60 liter en 2×30 liter hebben een verrassend kleine footprint. Elke Bo is gemaakt van 40% hoogwaardig gerecycled materiaal en is Cradle-to-Cradleยฎ gecertificeerd op niveau Brons. De productie voldoet dus aan hoge eisen voor (her)gebruik van materiaal, energiegebruik, watermanagement en rechtvaardigheid. Bovendien steun je met je Bo The Ocean Cleanup bij het verlossen van de oceanen van plastic. Mooi toch?

Mocht je mijn review van zijn kleinere broertje willen nalezen dan kan dat via deze link. De XXL versies zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 bij grote (online) winkels, zoals warenhuizen, huishoud- en keukenspeciaalzaken. 

Fur Oil voor alle behaarde plekjes

Fur Oil is speciaal geformuleerd voor โ€˜down thereโ€™. Yes, dat lees je goed. Fur Oil is zo ontwikkeld dat de olie geschikt is voor alle lichaamsdelen waar lichaamshaar en huid samenkomen: schaamhaar, oksels, baard, borst en benen. Voor hem en haar. Deze 100% vegan, natuurlijke en lichtgewicht olie verzacht haar en huid en zuivert de poriรซn, zodat ingegroeide haartjes verleden tijd zijn. Fur Oil is dermatologisch getest maar รณรณk gecheckt door gynaecologen. Daarbij is Fur Oil de ultieme leave-in treatment voor een geรฏrriteerde hoofdhuid en voor zijdezacht en glanzend hoofdhaar. En niet te vergeten: hรฉt redmiddel voor gespleten haarpunten.

Fur Oil Fab Weekly nieuwtjes

New York-based cult-brand Fur gelooft in een inclusieve definitie van beauty; het maakt niet uit of je nu houdt van skin-is-in of dat je je body hair liever laat staan. Fur biedt een prachtige, natuurlijke en effectieve verzorgingslijn voor huid en haar, van top tot teen en alles ertussen. Fur zij die waxen, scheren of voor au naturel gaan. Niet alleen voor haar, ook voor hem. Fur biedt dรฉ stap die nog in je beautyroutine miste en maakt ontharen luxer dan luxe. Welkom bij het nieuwe tijdperk binnen bodycare! Actrice Emma Watson is al om! Verkoopprijs Fur Oil โ‚ฌ46,- voor 75ml.

Vleeseters en vegetariรซrs samen aan tafel

Vanaf 4 maart 2019 zijn de populairste gerechten van De Beren ook vegetarisch te verkrijgen. Vegetariรซrs hebben op deze manier ook een uitgebreide menukeuze. Traditionele hardlopers als onder andere de Berenburger Classic en de satรฉs zijn vanaf maart in een plantaardige versie op de menukaart terug te vinden. Deze vooruitstrevende stappen zijn niet geheel onverwacht. Op 6 februari jl. werd de keten al uitgeroepen door ProVeg Nederland tot meest vegan-friendly restaurant.

De Beren vegetarische burgers Fab Weekly nieuwtjes

ProVeg Nederland onderzocht onlangs welke restaurantketens vooroplopen in het aanbieden van vegetarische en veganistische gerechten. Volgens de organisatie is De Beren de grote winnaar in de categorie โ€˜sit-downโ€™ restaurants. Deze eerste plek heeft De Beren te danken aan de 100% vegan burger die sinds mei 2018 op de Berenkaart te vinden is. Maar ook op het gebied van bij- en nagerechten wist de keten punten te scoren. Voor het Nederlandse onderzoek moesten deelnemende ketens minstens 10 filialen in Nederland bezitten, warme maaltijden aanbieden als avondeten en een vast aanbod hebben dat grotendeels gelijk is voor alle filialen. Voor alle filialen van De Beren neem je een kijkje op de site.

Wat vind jij het leukste Fab nieuwtje van deze week?

Liefs Heidi

(Visited 101 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. bychristiana feb 15, 2019 at 10:25

  Happy truffel lijkt me wel wat. Ik vind het eten van chocolade sowieso altijd al heeeeel gezellig, maar hiermee wordt het blijkbaar nog leuker;-)

  Reply
  1. FabulousHeidi feb 18, 2019 at 09:17

   Jaaaaa echt he! Daar worden we sws blij van, ik ben dan ook heel benieuwd naar deze vrolijkerds

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *