Review: Matis Paris Cell Expert

CELL EXPERT ELIXIR DE BEAUTÉ heeft product, en mag ik zeggen prachtige flacon, als naam meegekregen. Een serum die een actief ingrediënt bevat die gemaakt is van de stamcellen van witte roos. Het klinkt als een mond vol maar even kort gezegd, wat is het doel: huidverjonging! Kijk daar worden we blij van! Het mooie merk wat opgestart is in Parijs (anno 1936) en waar nog steeds het laboratorium en fabriek gevestigd is, wat redelijk uniek is heb ik me laten vertellen. Vandaag vertel ik je meer over de elixer en of het voldoet aan mijn verwachtingen in dit review: Matis Paris Cell Expert Beauty Elixer

 

Review: Matis Paris Cell Expert

 

 

Voor wie is Matis Cell Expert geschikt en wat doet het:

Matis Cell Expert™ is geschikt voor ieder huidtype en kan in combinatie met ieder ander product van Matis gebruikt worden. De huid ondergaat constant op allerlei manieren stress. Levensstijl en externe invloeden zijn van invloed op de huid waardoor de cellen vaak overactief reageren op stress. Een dergelijke overmatige activiteit leidt alleen maar tot slecht functioneren van de huid en het verouderingsproces wordt hierdoor versneld. De laboratoria van Matis ontwikkelde Cell Expert™ om het gebied rondom de stamcellen te beschermen en te helpen bij het uitbreiden van hun vermogen om het proces van verjonging te starten. Dit universele beauty serum is een ware anti-aging expert!

 

 

Wat beloofd Matis Cell Expert:

Dankzij het actieve ingrediënt MatiStem CC™ wordt de huid verjongd. Daarnaast wordt het gebied rondom de stamcellen beschermt en helpt bij het behoud van hun capaciteit om het proces van celvernieuwing te blijven initiëren. Dag na dag ziet de huid er steeds jonger uit. Voor mannen en vrouwen vanaf 25 jaar. Resultaat: Na het gebruik van het serum is de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en het celvernieuwingsproces is gestimuleerd. De huid straalt, de teint is egaal.

 

 

Advies hoe aan te brengen

De lichte serum textuur ‘s ochtends voor uw dagcrème en ‘s avonds voor uw nachtcrème aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals. Een drupje van het elixer is voldoende voor het gehele gelaat.

Mijn beleving: Je moet de dop iets los draaien en dan een paar keer pompen op het dopje aan de bovenkant. Je krijgt dan net voldoende van het serum in je pipetje. Het moet zeker voldoende zijn, het is meer het idee dat je meer wilt smeren maar ik moet zeggen, het is ook echt voldoende.

Het smeert goed uit en trekt snel in, ik heb geen trekkerig gevoel. Mijn huid voelt meteen glad aan.

 

 

Review: Matis Paris Cell Expert

 

Ik ben het nu vanaf begin mei aan het testen en ik moet zeggen, het is echt zuinig in gebruik. Ik zit nu halverwege het flesje, je kunt er dus zo’n 3 tot 4 maanden mee doen (ligt er natuurlijk aan hoe zuinig je het gebruikt).

 

 

Actieve ingrediënten

MatiStem CC™: dit is een exclusief, actief Matis ingrediënt dat gemaakt is van de stamcellen van witte roos. Deze plantaardige stamcellen zijn rijk aan actieve bestanddelen zoals proteïne, vetten en koolhydraten. Stamcellen hebben invloed op de kwaliteit van de huid. Zij helpen bij het beschermen van het gebied rondom de cellen en vergroten de start van het verjongingsproces.

Op onderstaande foto kun je alle ingrediënten terug vinden. Ik zie ook Dimethicone staan, normaal ben ik daar een mindere fan van maar ik heb geleerd dat er veel verschil in blijkt te zitten en helemaal niet zo verkeerd hoeft te zijn. Ik vroeg dit aan een expert op dit gebied, waar ik al een tijd van een haarserum gebruik en mijn haar is nog nooit zo sterk en mooi geweest!

 

 

 

Voldoet het aan mijn verwachtingen

Verpakking: Ik vind de verpakking geweldig en luxe! Het pompje gaf ik al aan niet perfect te functioneren maar misschien juist wel beter zodat je het niet overmatig gaat gebruiken. Het dopje om te pompen vind ik wel een mooi detail.

Gebruik: Zoals ik al aangaf, het is zuinig in gebruik en ook fijn in gebruik. Geen laagje, geen trekkerig gevoel, verdeelt erg makkelijk. Het is een soort lichte emulsie, voelt ook niet vettig aan. meer een zachte gel-achtige vloeistof.

Verbetering van mijn huid: Mijn huid is gladder en egaler. Ik heb nagenoeg geen onzuiverheden meer en mijn poriën zien er beter uit. Ik heb niet echt veel rimpeltjes maar ik denk op verbruik op lange duur dat het daadwerkelijk veel voor je huid kan doen.

Prijs kwaliteit verhouding: Ik weet dat voor 1 kilo etherische rozenolie  5000 kilo bloemblaadjes nodig zijn. Dus bij dit product stamcellen van een witte roos verwacht ik dat er heel wat roosjes nodig zijn, het effect daarentegen van een heel klein beetje is enorm. Je betaald voor deze flacon van 30 ml € 78,50. Dat is, uitgaande van normaal gebruik zo’n € 25,- per maand. Ik vind dat het echt waard!

Van mij krijgt dit product dan ook echt een hoog cijfer.

Praktische informatie: Na opening 12 maanden houdbaar en dermatologisch getest. Meer over het merk en alle producten kun je vinden op de site >> link.

 

Ook fijn het Matis SensiMelting masker.

Gebruik jij een serum en wat is jouw indruk van deze Matis Paris Cell Expert Beauty Elixer aan de hand van mijn review?

Liefs Heidi

(Visited 217 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
3 × 25 =


CommentLuv badge