Review: Pupa I’m Matt Lipsticks

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met matte lipsticks en ik denk dat er meerdere vrouwen dit wel herkennen. Het voelt droog aan, ook met aanbrengen en je lippen zien er droog uit. Misschien komt het omdat ik dol ben op het gevoel van gesmeerde lipjes en altijd (en overal) lippenbalsems bij me draag. Ok nu heb ik begrepen dat dit een soort van verslaving is, maar goed als dat het ergste is… Ik was dus erg benieuwd of deze prachtige lipsticks van Pupa hetzelfde idee gaven. Nu ben ik dol op het merk en heb ik weinig nog van het merk ervaren wat ik niet goed vond. Vandaag mijn mening en beleving van deze knallende lipsticks. Als je benieuwd ben naar wat ik er van vind, lees dan snel verder in mijn review: Pupa I’m Matt Lipsticks

 

Review: Pupa I'm Matt Lipsticks

 

Wat zegt Pupa over deze I’m Matt Lipsticks

De nieuwe totale matte uitdrukking! Ik ben Matt, kleedt je lippen in volle, diepe kleuren. Fluweelachtig en extreem zintuiglijk glijdt het over je lippen zonder ze te verzwaren of uit te drogen, met een onverwacht comfort dat na verloop van tijd voortduurt.

Een nieuwe generatie formule met buitengewone prestaties. De zeer hoge concentratie aan pigmenten zorgt voor een volledige en onmiddellijke dekking. De speciale waxen geven flexibiliteit en lichtheid aan de textuur, die uiterst gemakkelijk glijdt en de lippen perfect definieert. De rijke en romige textuur bevat wilde mango-boter met verzachtende en hydraterende eigenschappen.

 • Dermatologisch getest
 • Vrij van parabenen
 • Gemaakt in Italië
 • Draai de lipstick niet te ver rond tijdens het aanbrengen

 

010 Delicate Nude

Als er een kleur is wat zo ongeveer mijn persoonlijk signature kleur is dan is het absoluut een nude tint als deze. Inmiddels is ie al in mijn tas beland kan ik je zeggen. Ik vind het zo’n makkelijke tint omdat het bij elke outfit en bij elke kleur oogmake-up past. Nu ben ik blond (zomertype naar lichte lentetype) dus dan staat dit echt altijd mooi. Het is een vrij koele tint met ietwat warme gloed. De intensiteit is, wat Pupa al aangeeft, echt groot. Het brengt zeer zeker vloeiend aan, ik heb geen heel droog gevoel en ja ook mijn lippen zien er niet droog uit.

Review: Pupa I'm Matt Lipsticks 010 Nude Review: Pupa I'm Matt Lipsticks 010 nude

 

051 Blue Fuchsia

Mag ik even zeggen, wauw! Wat een gave kleur!!! Ik vond ‘m al bij binnenkomst te gek om te zien. Het moet je staan, dat zeg ik wel heel eerlijk. Wanneer ik ‘m mooi vind is als ik ‘m met goud en bruine oogmake-up draag, een goude shimmer op mijn gezicht en een knalgele blouse die ik heb zo mooi uitkomen. Echt colorblocking, dan komt ie tot zijn recht. Ik heb geen foto van het geheel maar geloof me, dit mag je van me aannemen.

Review: Pupa I'm Matt Lipsticks 051 fuchsia

Review: Pupa I'm Matt Lipsticks 051 fuchsia

 

032 Fancy Mauve

Prachtige intense kleur, is het wat voor mij dan denk ik zelf nee, iets minder. Bij een herfsttype/lentetype zal het geweldig staan. Het is echt een mooie kleur maar niet voor mij. Ik vind ‘m qua kleur wat donkerpaars met rode gloed. Een warme tint, eigenlijk zoals de naam al zegt.

Review Pupa I'm Matt Lipsticks 032 Review Pupa I'm Matt Lipsticks 032

 

073 Irresistible Burgundy

Jaaaa rood, heerlijk. Letterlijk red velvet op je lippen, wat een geweldige tint!Heel diep rood met een wat koelere ondertoon. Met dit soort felle tinten blijf ik wat angstig dat ie in de groefjes van je huid gaat kruipen maar gelukkig doet ie dat niet. Dat zal toch echt te maken hebben met het feit dat het mat is. Zelfs na een flinke maaltijd blijft ie zitten.

Review Pupa I'm Matt Lipsticks 073 Review: Pupa I'm Matt Lipsticks 073

 

Mijn eindconclusie

Hele mooie en fijne lipsticks. Ik heb wel echt mij voorkeur aan kleur maar dat kon je al lezen. Het blijft heel goed zitten, na heel wat maaltijden zit ie nog steeds goed op mijn lippen en loopt niet uit. Je ziet hieronder dat ze niet helemaal in en in mat zijn en niet droog want ze geven wel degelijk af. Grote favoriet de Delicate Nude. Zo wil ik mijn nude-tinten hebben.

Ik breng ze eerst met een kwastje aan omdat net even mooier aanbrengt op je lippen.  Wat het al aangeeft, niet te ver uit de dop draaien want dan ben ik bang dat ie toch breekt. Echt nadelen kan ik niet opnoemen. Als je van vette lippenstift houd dan moet je niet echt aan matte lipsticks wagen ook in dit geval. Maar wil je een intense matte tint die lang blijft zitten, Pupa I’m Matte is je vriendje. Tevens een goede prijskwaliteit verhouding.

Review: Pupa I'm Matt Lipsticks

Er zijn 16 kleurvarianten met een verkoopadviesprijs van € 18,75 per stuk. Verkrijgbaar bij de Pupa Milano verkooppunten.

Alle kleuren kun je terugvinden op de internationale site van Pupa Milano >> link.

 

Kijk hier voor het artikel waar je meer van de nieuwe collectie kan bewonderen.

Heb jij ze al getest, deze intense Pupa I’m Matte Lipsticks? Wat vind je van de kleuren?

Liefs Heidi

(Visited 540 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. femketje jul 8, 2018 at 11:33

  wauwie! blue fuchsia is mooi 😀

  Reply
 2. bychristiana jul 8, 2018 at 21:09

  Ik ben het helemaal met je eens; haat / liefde. Ik heb zelf ook een paar van deze matte kleuren van Pupa en hoewel ik de kleuren die ik had gekregen niet allemaal even mooi vond (er zat 1 Barbie-kleur tussen;-)) vond / vind ik de textuur en de pigmentatie geweldig. Wat heb je trouwens schit-te-rende swatches gemaakt zeg. Daar mag je super trots op zijn Heidi!
  bychristiana onlangs geplaatst…S. Oliver Feels like summer EDTMy Profile

  Reply
  1. FabulousHeidi jul 9, 2018 at 08:45

   Echt herkenbaar he! Jaaa die roze kleur, ik zag ‘m bij je, die is best wel fout haha, andere kleuren stonden echt wel mooi! Dank je wel, wat superlief! Heel mooi compliment, daar word ik echt blij van 😀

   Reply
 3. Rachel jul 10, 2018 at 00:20

  Wauw wat een mooie kleuren zeg, ik ben ook zwaar verliefd op dit merk

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
20 − 18 =


CommentLuv badge