Review: Familie Brasserie Amable

Midden in een sfeervol pittoresque dorpje in Zeeland staat een bijzonder gebouw met daarin ook nog eens een bijzonder restaurant! Een fijne, comfortabele sfeer en jongens weer zulk goed en lekker eten. Of je nu in de buurt woont of een dagje strand beleeft, zeker even langs deze topper van Social Deal gaan! Een keuze van de kaart met ook weer maar liefst 3 gangen. Ik laat de watertand foto’s aan je zien en vertel je meer over de deal!

Handig: klik op de foto’s om direct naar de deal te gaan.

Sinds 2 jaar is dit voormalig kerkgebouw in Kampenland omgetoverd tot gezellige familie brasserie. Oude elementen zijn nog steeds terug te zien maar toch in een vrolijk en compleet nieuw jasje gestoken. Een open restaurant, maar wat opviel, nog steeds erg knus. Je hebt totaal niet het gevoel dat je in een grote open ruimte zit, het geluid is ook fijn gedempt.

De menukaart is in vorm van een krant, de gerechten zijn dan ook in detail omschreven qua ingrediënten en allergenen. Er staat een stukje historie in, nostalgische foto’s, een kleurplaat voor de kids en uiteraard een uitgebreide drankenkaart, welke met smaken zijn omschreven of leuke weetjes. Heel toepasselijk de uitspraak “God is in the details ;-)”. Ik koos voor een frisse Spaanse witte Verdejo wijn.

Ik koos als voorgerecht de Tartaar van Hamachi Yellowtail, erg fijn en lekker van smaak. De ingrediënten verkrijgt de chef lokaal, dit om de fijne smaak en puurheid te behouden, dit visje is afkomstig van de Colijnsplaat. Ik ben echt een visliefhebber!

Mijn tafelgast van dit uitje koos voor de Croquette de Mer. Handgemaakt door de chef met een vulling van mossel en garnalen. Mijn vraag, hoe waren ze: een grote glimlach en jaaa lekker! Haha ik vond het in ieder geval een mooi plaatje.

In deze deal heb je een vrije keuze van de kaart. Enkele gerechten zijn echter wel met een bijbetaling van een paar euro (in mijn geval het hoofdgerecht). Ik koos voor de Tarbotine, een jonge platvis die wanneer hij ouder wordt een Tarbot wordt genoemd (en een stuk groter is). Ik kan zo genieten van zo’n visje! Geserveerd op een bedje van zwarte (inktvis)pasta met zeevruchten. Alles is niet overdreven gekruid wat het een pure smaak geeft, ik vind dat persoonlijk echt lekker. Een portie friet met mayonaise wordt bij het hoofdgerecht gereserveerd.

Er is altijd ruimte voor een toetje! Elk nagerecht heeft zijn eigen naam, ik koos voor Tante Maria (de tante die blosjes kreeg van haar koffie met een extra ingrediënt). Een koffie pannacotta met Tia Maria en Bastogne crumble. Yum!!

Zoals altijd, een espresso na. Leuk zo’n lang kopje, daardoor blijft de drank ook wat warmer. Smaakt me altijd goed na de maaltijd!

Wat een leuke plek en wat een heerlijk eten! Ik kreeg al reacties van mensen in mijn omgeving die er geregeld al zijn geweest. Een topdeal met geen aangepast menu maar lekker van de gewone kaart, dikke aanrader!

Wat houdt de deal van Social Deal – Familie Brasserie Amable precies in

  • Voor deze deal betaal je € 17,95 per persoon i.p.v. € 36,60 (korting van € 22,50 p.p.).
  • De deal is te vinden onder deals in Zeeland (ook in het weekend is er te reserveren).
  • Uiteraard zijn de drankjes niet inbegrepen.
  • Je geniet van een 3-gangen diner met vrije keuze van de kaart.
  • Alle details van deze deal kan je terug vinden op de directe pagina van deze deal van Familie Brasserie Amable.
  • Voor enkele gerechten geldt een meerprijs, zie het menu.

Aanvullende info

  • Reserveren: na aankoop online reserveren met ‘Social Deal Reserveren’ (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers).
  • Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!
  • Geniet bijvoorbeeld van malse ossenhaas, steak met pepersaus of fish ‘n chips.
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering.

Ook een echte aanrader is een heerlijk restaurant aan het water.

Wat vind je van deze deal, heb jij nog een leuke Social Deal getest de laatste tijd?

Liefs Heidi

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
9 + 27 =


CommentLuv badge