Rituals Hair Temple Elixer Collection

Sinds enige tijd heeft Rituals een nieuw concept genaamd Hair Temple Elixer Collection. Een mooie formule waarbij jezelf je eigen shampoo en conditioner kan samenstellen. Ik mocht op pad naar Amsterdam om daar mijn eigen set te laten mixen en testte de producten uit. Als groot fan van Rituals vond ik natuurlijk helemaal te gek! Ik vertel je vandaag hier meer over!

Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,

Welk type haar je ook hebt en welke wens voor een gepersonaliseerd product, er zijn 495 verschillende combinaties mogelijk, speciaal voor krullen tot aan gekleurd haar, en van voedend tot beschermend.

Aan de hand van jouw lievelingsgeur (voor mij was dat toch duidelijk de Happy Buddha) ga je jouw producten samen laten stellen. Meer voeding, glans of volume, jij kiest. Ik heb krullend fijn haar dus voor mij is dan een keuze om aan de basisproducten een extra elixer toe te voegen op mijn haartype en uiteraard wens. Wat ik heel fijn vond, het advies hierin was top zoals ik ook van Rituals gewend ben.

Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection shampoo conditioner review, Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,

Kiezen en mixen

De eerste stap is jouw geur kiezen, je ruikt aan de flessen en dan is de selectie toch snel gemaakt. Aan de hand daarvan worden de extra toevoegingen gekozen. Voor de shampoo koos ik defined curls en scalp therapy. Een extra verzorging en voeding voor je hoofdhuid en mooiere krullen met minder pluis. Voor de conditioner koos ik defined curls en gloss. Ik wil niet dat mijn haar te zwaar aanvoelt en bij teveel voeding wordt het zwaarder en dus minder volume.

In het systeem wordt ingegeven hoeveel en welke extra toevoeging jij wilt en vervolgens pomp je deze in de fles. Dan mag jouw fles in de mixer en shaken maar! Zo leuk om dit te zien en ervaren, ik houd van dit soort gepersonaliseerde “gadgets”.

Wat handig is, Rituals heeft gekozen voor 2 kleuren doppen, de lichte is voor shampoo en de donkere voor conditioner, handig voor als je onder de douche staat, zo haal je ze niet door elkaar (en verzorg je in de juiste volgorde).

Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection shampoo conditioner review, Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,

De laatste stap van de personalisering is de etiketten. Zowel op de flessen als op de doosjes komt een sticker met de naam of boodschap van jouw keuze. Op de fles staat de extra toevoeging erbij, handig als je ze opnieuw wilt laten maken en op de doosjes staat de inci-lijst.

Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection shampoo conditioner review gepersonaliseerd,Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,

Heel fijn, er zitten geen parabenen, sulfaten en siliconen in de producten wat ook echt mijn voorkeur heeft. Er zit wel parfum in, dus let even op mocht je hier niet tegen kunnen.

Mijn beleving

Ik vind het enorm fijne producten, ik merk dat het zachte formules zijn voor mijn haar. Ik moet bij een wasbeurt wel 2 tot 3 keer wassen om het echt schoon te krijgen (kan ook liggen aan mijn gebruik van droogshampoo’s :-)). De conditioner is licht, laat geen zware laag achter. Soms heb je dat weleens met conditioners, dan maken ze je haar te glad door siliconen waardoor het zwaar wordt, dat ik hierbij gelukkig niet het geval. Het voelt wel zachter en soepeler aan.

Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection shampoo conditioner review

Ik denk dat het best lastig is om een beautyproduct te reviewen, ik krijg ook vaak die vraag. Het is een eigen beleving en kortom: ik vind het fijne producten, het beloofd wat het moet doen en de geur… de hemelse Happy Buddha geur blijf ik tot 2 dagen ruiken. Ik ben echt een zeur als het gaat om haarproducten, gezien mijn achtergrond als kapster maar deze zal ik echt vaker kopen!

Elixer Collection extra’s

Naast de shampoo’s en conditioners zijn er ook andere mooie producten uit de Elixer Collection. Haarmaskers, serum, haarstyling en, wat ik ook mee kreeg, een droogshampoo. Nu moet ik zeggen dat ik een lichtelijke verslaving aan droogshampoo’s heb. Ik heb er veel getest en gebruik ze dagelijks, niet alleen om een tussentijdse verfrissing te geven en een pas gewassen look te geven maar ook ter versteviging en geur. Deze Refreshing Dry Shampoo is voor mij puur een een die ik gebruik ter verfrissing en direct na het stylen om langer plezier te hebben van mijn coupé. Fijn haar is sneller vet en dan vind ik ‘m net niet genoeg werken om mijn wasbeurtje te vervangen. Ik vind ‘m wel erg lekker ruiken en fijn dus qua styling, maar dat is persoonlijk.

Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection droogshampoo dry shampoo, Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,
Shampoo Rituals, Rituals Hair Temple Elixer collection droogshampoo, Rituals Hair Temple Elixer Collection, Review Rituals Hair Temple Shampoo, Rituals Droogshampoo, Rituals shampoo voor welk haartype, Rituals mixer shampoo, Rituals shampoo samenstellen, Rituals shampoo mixen, Waar Rituals Temple Elixer, Rituals shampoo en conditioner, Refreshing Dry Shampoo, Review Refreshing Dry Shampoo, Beste Rituals Shampoo, Welke Rituals shampoo krullen, Welke Rituals shampoo droog haar, Welke Rituals shampoo fijn haar, Rituals shampoo sulfaatvrij, Rituals shampoo parabenen vrij, Rituals shampoo siliconen, Welke shampoo sulfaatvrij,

Ook erg handig, je kunt jouw persoonlijke set samenstellen via de site van Rituals door middel van een test, maar je kunt ook zelf je favoriete geur kiezen en deze zelf samenstellen >>> directe link naar de Rituals Hair Temple.

 • Elixer Shampoo € 17,50
 • Elixer Conditioner € 17,50
 • Set Shampoo en Conditioner € 30,00
 • Refreshing Dry Shampoo € 12,50

Ik ben dol op de producten van Rituals en koop altijd iets van de limited edition, ik heb er nu weer wat favorieten bij!

Onlangs heb ik een andere fijne shampoo van Rituals getest (link).

Heb jij de nieuwe Rituals Hair Temple al gespot en getest? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 14.838 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Rachel mei 25, 2019 at 23:34

  Wat gaaf dat je dit zo kan doen, prachtige review en preview zeg!

  Reply
  1. FabulousHeidi mei 26, 2019 at 09:59

   Ja echt he! Ik vond het ook super! Dank je wel lieverd 😀

   Reply
 2. Moroccanoil okt 21, 2019 at 15:00

  Wauww dat ziet er zo leuk uit, ook het potje! Hoelang heb jij ongeveer met een potje shampoo gedaan?

  x polly

  Reply
  1. FabulousHeidi okt 21, 2019 at 23:27

   Hi Polly, thanks voor je reactie! 😀 Ik denk een maand of 2-3. Ik was 2x in de week mijn haar. xx Heidi

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *