Review: Bistro Het Lelijke Eendje

Bijzonder goed eten, voor een hele leuke prijs èn ook nog de service van een sterrenrestaurant. Ik houd, zolang als ik me al kan herinneren, van uit eten gaan. Als klein meisje mocht ik al met mijn ouders mee naar de beste restaurants en dit is er toch weer 1 die ik aan mijn favorieten heb toegevoegd. Daarnaast een nieuwe topper van Social Deal! Jij kunt hier dus ook echt voordelig en heerlijk eten in dit restaurant vlakbij Breda! Review: Bistro Het Lelijke Eendje

Handig: klik op de foto’s om direct naar de deal te gaan.

Momenteel is uiteraard de carnaval nog volop aan de gang maar zodra dit voorbij is (of als je geen carnaval’s ganger bent) kun je volop gaan genieten van een prachtig 4 gangen diner! Een fijne ambiance met prettige bediening. Bistro Het Lelijke Eendje loopt over in Restaurant de Zwaan en dus heel goed kan merken dat je hierdoor met een Michelin-sterren niveau te maken hebt.

Het 4 gangen diner

Je kunt bij deze deal voor extra opties kiezen, zoals diverse amuses. Lekkerbek als ik ben koos ik voor de amuse “tosti gamba, gember en koriander”, een aanradertje! Zelfs als je geen koriander-fan bent vind je dit lekker!

Vooraf, en wat wel inclusief is, is dit zachte zuurdesem brood met een dip van huisgemaakte kruidenboter in olie. Ik krijg echt meteen weer honger als ik alle foto’s terug zie. Mijn tafelgast van deze avond zei nog tegen me “wat was dit goed”!

Review: Bistro Het Lelijke Eendje voorgerecht

De eerste gang is een Rosé gebraden kalfspastrami met tonijnsalade en zongedroogde tomaatjes. Zacht van smaak en heerlijk mals.

Review: Bistro Het Lelijke Eendje soep

De tweede gang is een pompoencrème vadouvan (specerijenmengsel). Deze werd opgegoten aan tafel. Je kunt hierbij kiezen voor de extra optie Black Tiger garnalen, welke ik koos. Goed van structuur en mooi vlezig. Wat een heerlijk soepje! Er staat natuurlijk crème maar voor mij een heerlijk gebonden soepje.

Review: Bistro Het Lelijke Eendje hoodgerecht

De derde gang en tevens hoofdgerecht was een malse op de huid gebakken tamme eendenborst met polenta en sugarsnaps. Een klein soort aardappeltaartje en mini mousse van pompoen. Zo mooi op elkaar afgestemd en echt he… zo lekker! Mals met een krokant en sappig laagje met mooie groenten. Als extra optie kozen we voor 1 portie verse frieten.

Review: Bistro Het Lelijke Eendje dessert

Het laatste gerecht, het dessert. Een diplomatenpudding met abrikozenijs en gezouten karamel. De diplomatenpudding, waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord heb en je eigenlijk even moet googlen om te zien wat het precies is, had een topping van zachte meringue. Och, alles was ook weer zo lekker!

Zoals altijd een kopje espresso na en hierbij kwam een zachte madeleine. We kozen ook tijden het diner voor een witte huiswijn en een rode voor bij het hoofdgerecht. Ik ben verliefd op de smaak van de rode wijn; Levro Vinno Rosso.

Oja even wat anders dan dat je van me gewend bent maar een foto van het toilet. Ik heb iets met mooie toiletten, haha! Ik vond de beamer die op de deuren schijnt zo grappig en best een aparte foto, die wilde ik even met je delen.

Wat houdt de deal van Social Deal – Bistro Het Lelijke Eendje precies in

 • Voor deze deal betaal je € 22,50 per persoon i.p.v. € 45,00 (korting van € 22,50 p.p.).
 • De deal is te vinden onder deals in Breda (ook in het weekend is er te reserveren).
 • Uiteraard zijn de drankjes en optionele bijgerechten niet inbegrepen.
 • Je geniet van een 4-gangen diner.
 • Alle details van deze deal kan je terug vinden op de directe pagina van deze deal van Bistro Het Lelijke Eendje.
 • Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!

Aanvullende info

 • Geldig vanaf moment van aankoop t/m 18 juli 2019
 • Geldig op dinsdag t/m zaterdag
 • Bekroond met een Bib Gourmand van Michelin (michelinster voor bistro’s)
 • Het menu wordt samengesteld door topchef Carlo Chantrel, chef-kok van sterrenrestaurant De Zwaan
 • Geniet van de meest prachtige gerechten op culinair topniveau!
 • Prachtige zaak gevestigd in een trapgevelpand uit de 17e eeuw
 • Zie hier de lovende recensies
 • Ook geldig op zaterdag
 • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Let op: Het diner van de chef wisselt dagelijks, jij proeft altijd iets nieuws! 

Tip: Wil je nog een geweldig restaurant uittesten in de buurt? Kijk dan eens naar dit review!

Wat vind je van deze deal, heb jij nog een leuke Social Deal getest de laatste tijd?

Liefs Heidi

(Visited 259 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *