Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living

Op een zonnige dag op een prachtige plek in hartje Amsterdam, altijd een plezier om een mooi gebouw zoals het Amstel Boathouse te bezoeken voor een persevent. Ditmaal ook weer mooie lifestyle merken als o.a. Brabantia, Juiz-s, Return to Sender, Lima en herencosmetica merk Bulldog. Ik mag je een paar leuke en voor mij onbekende merken introduceren met nieuwe najaarscollecties in dit review van het persevent: LifeStylelab Food Beauty Living

 

 

Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living

 

Pure sappen van JUIZ~S BY NIVEN

Sterrenchef Niven Kunz heeft drie “troeploze” groentesappen gelanceerd dit jaar. Een selectie van drie koudgeperste groentesappen, geheel volgens Niven’s 80/20 filosofie met 80% groenten en slechts 20% fruit en/of kruiden. Eindelijk zijn er nu dus drie “troeploze” groentesappen te koop die naast lekker, ook écht gezond zijn en niet alleen gezond lijken. Cold pressed ofwel koud geperst houd in dat alle vitamines, enzymen en mineralen in het sap behouden blijven.

  • JUIZ~S by Niven Red met rode puntpaprika, tomaat, watermeloen en basilicum.
  • JUIZ~S by Niven Yellow met gele biet en gele wortel, mango, sinaasappel en dragon.
  • JUIZ~S By Niven Green met snijboon, bleekselderij, appel en limoen.

Ik mocht ze alledrie proeven en ik hou dus echt van dit soort sappen en smaken. Persoonlijk vond ik de Niven Red het lekkerste. Je proeft echt dat er geen zooi in zit.

Meer info op de site.

 

Juiz-s sappen Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living

 

LIMA EXPRESS PORRIDGE

Glutenvrije volkoren havermoutpap in drie varianten zonder kooktijd.

Omdat je ’s morgens geen uren de tijd hebt, komt Lima met een nieuwe lijn Express Porridge die je in een handomdraai verwarmt door er een opgewarmde drank op te schenken. Koken is niet nodig. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel staan. Variëren kan met de drie nieuwe smaken Superfruits, Omega 3 en Matcha Spirulina.

 

LIMA EXPRESS PORRIDGE

 

Dit is een product en merk waar ik erg blij van wordt. Goede smaak, puur en lekker snel klaar. Vooral nu het kouder wordt vind ik een warm ontbijt erg lekker. Ik heb de varianten geproefd met warme rijstemelk en havermout melk. Je hebt geen zoetmiddel nodig. Ik had al weleens van het merk gehoord, je komt het vaak tegen bij de biowinkel maar ik wist niet dat het zo’n uitgebreid assortiment geeft en dat de oorsprong in België ligt.

Meer info op de site van Lima.

 

Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living Lima

Ik kreeg nog een aantal bekers gemaakt van bamboe en een zakje mee naar huis, ik hoop snel een uitgebreid review te kunnen plaatsen.

 

EMMA MATRAS

Het Emma Matras heeft in drie Europese landen een prijs ontvangen voor beste matras. Na al in de prijzen te zijn gevallen in Nederland en Frankrijk is Emma Matras nu ook door het toonaangevende consumentenmagazine Altroconsumo in Italië uitgeroepen tot het beste matras. Emma Matras loopt voor op haar concurrenten door de vulling. Ze ontwikkelde een matras dat bijzonder lang meegaat en meerdere keren is gecertificeerd. Een stukje duurzaamheid dus.

Wat een hemels matras! Heel zacht, ik had er zo een dutje op kunnen doen. Ik was al blij met mijn M-line maar dit vond ik stiekem nog lekkerder liggen. Wel iets persoonlijks uiteraard.

Meer info op de site.

 

Emma matras

 

ROYAL LEERDAM EXPERTS’ COLLECTION WIJNKARAFFEN

Een waanzinnig mooie Femme en Homme karaf met bijbehorende warmte en koelelement. Registervinoloog Barbara Verbeek ontwierp eerder al speciaal voor Royal Leerdam wijnglazen die de smaakbeleving van een specifieke wijn versterken. Nu heeft zij in samenwerking met de glasfabrikant ook de Femme en Homme karaf met bijbehorend Roc element ontworpen. De naam zegt het al wijnkaraf Femme een elegante vorm en is zij hierdoor uitermate geschikt voor complexe, jonge, fruitige, volle witte of rode wijnen. Wijn karaf Homme is met zijn sterke, hoge schouders juist speciaal ontworpen om krachtige, kruidige en complexe wijnen extra zuurstof te geven.

Ik vond het verhaal achter de karaffen en glazen echt bijzonder om te horen, het schijnt dat het echt invloed heeft op de smaak. Een andere vorm van glas voor bijvoorbeeld een prosecco zorgt ervoor dat wij vrouwen de geur beter kunnen waarnemen en het daardoor dus lekkerder vinden. Bijzonder he? Qua prijs vind ik de wijnkaraffen totaal niet duur. Verkoopadviesprijs : Homme € 24,99 / Femme €24,99 / Roc €49,99 (verkrijgbaar bij de Bijenkorf). Ideaal kerstcadeautje lijkt mij.

Meer info op de site.

 

ROYAL LEERDAM EXPERTS’ COLLECTION WIJNKARAFFEN

 

AMBACHTELIJK ETEN BIJ SPINGAREN

Restaurant en proeflokaal Spingaren heeft sinds september dit jaar zijn deuren geopend in het centrum van Amsterdam. Aan de Herengracht kun je terecht voor een lekker hapje eten, kun je hun charcuterie proeven of uitgebreid dineren met speciaalbieren, bijzondere wijnen en toffe GT’s en cocktails. Ze maken zelf kimchi, worsten en dergelijke. Met keuze uit verschillende charcuterie stel je een eigen charcuterie plank samen.

Ik mocht het wat lekkers proeven, wat ik vooral bijzonder vond zijn de vegetarische lekkernijen, je kunt hier dus heel goed eten en snoepen als je geen vlees eet. Het leuke is, je kunt het ook meenemen naar huis, in de vitrines liggen alle ambachtelijke lekkernijen. Aanrader: de vegetarische paté van paddestoelen!

Meer info op de site.

 

AMBACHTELIJK ETEN BIJ SPINGAREN Amsterdam

 

RETURN TO SENDER DESIGNMERK

Return to Sender bestaat ruim 10 jaar en daarom is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf heden ligt er een handgemaakte designercollectie in de mooiste designwinkels van ons land zoals Hudson’s Bay, &Klevering, Villa Augustus & Loft. Daarnaast wordt de nieuwe webshop gelanceerd. Bij deze stap hoort ook een nieuwe uitstraling van het merk inclusief een nieuw logo. Door de samenwerking met Plan Nederland krijgen nog meer vrouwen wereldwijd de kans op een beroepsopleiding en daarmee een eigen inkomen.

Return to Sender gelooft in de kracht van eerlijke producten, handgemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen. De verkoop van hun producten zorgt voor werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Hierdoor hebben zij een eigen inkomen en krijgen ze meer zeggenschap in hun leven. Daarnaast wordt in samenwerking met Plan Nederland een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor meisjes en jonge vrouwen.

 

RETURN TO SENDER DESIGNMERK

Een greep uit de nieuwe collectie, ik vind vooral de manden hierboven en mokken hieronder en superleuk! Ik kan ook echt staan achter het mooie verhaal van dit merk, dit soort merken mogen er van mij meer komen. Heb jij hier al eens van gehoord? Voorheen lag het bij de Hema.

Meer info op de site.

 

RETURN TO SENDER DESIGNMERK

 

STOOV VERWARMD ZITKUSSEN

Duurzaam, comfortabel én behaaglijk buiten zitten dankzij Dutch Design. Na twee jaar doorontwikkelen heeft Stoov met succes een warmtekussen op de markt dat in Nederland wordt gemaakt. Steeds meer terrassen bieden hun gasten een warm welkom met een Stoov warmtekussen. Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare accu en verbruikt maximaal 12 Watt. Ter vergelijking; traditionele terrasverwarming verbruikt tot wel 100 keer meer. De temperatuur van het Stoov warmtekussen kun je zelf instellen. Het kussen is gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal. ’s Avonds blauwbekken voor de tent is er vanaf nu ook niet meer bij.

Heerlijke warme billetjes, echt iets voor mij! Ik kan hier wel op blijven zitten. Vooral nu het echt koud buiten wordt en ik graag nog buiten zit vind ik deze kussen zalig! Auto’s met kontverwarming zoals ik het noem zijn sowieso ook altijd mijn favorieten :-). Verkoopinformatie : v.a. €109,- per kussen.

Meer info op de site.

 

STOOV VERWARMD ZITKUSSEN

 

ORANGINA

Terug naar dat Franse terras onder de zon, de kalmte, het uitzicht en een flesje Orangina voor je op tafel. Orangina is een natuurlijk verfrissende frisdrank die bestaat uit het sap van diverse citrusvruchten, echt vruchtvlees en vrij is van conserveringsmiddelen. De elegante flesjes Orangina zijn gewoon te koop in de Nederlandse supermarkten.

Alle varianten Orangina bevatten minstens 12% citrusfruitsap (sinaasappel 10%, citroen, grapefruit en mandarijn 2%). De rijke en uitgebalanceerde smaak wordt versterkt door het sinaasappelvruchtvlees en de stukjes zest (schil). Vergeleken met andere sinasmerken bevat Orangina minder suiker en heeft het een lager koolzuurgehalte (2,5%).

Voor mij neemt het me zeker terug naar de vakanties vroeger in Frankrijk, toen dronken wij dat. Het flesje is eigenlijk best bijzonder als je het zo bekijkt want het blijft je altijd bij. Ik drink nauwelijks frisdrank maar dan vind ik dit wel lekker omdat het zachter tintelt op je tong en minder zoet is.

Meer info op de site.

 

Orangina

 

LIBBEY LANCEERT SIGNATURE COLLECTION

Het wereldberoemde glasmerk Libbey brengt een prachtige nieuwe zogeheten Signature Collection – Concept 001 op de markt. De collectie bestaat uit maar liefst 26 verschillende items en vliegt momenteel de winkels uit. Het is haast onmogelijk kiezen uit de collectie die onder meer bestaat uit drinkglazen met een gouden randje, half gezandstraalde glazen die zorgen voor een frosted look en storage cups van gesprayd glas met olijfhouten deksel. De oogstrelende glazen uit deze nieuwe populaire collectie zijn onder andere te koop bij De Bijenkorf, fonQ, Sissy-Boy, YAYA, Home Stock en Hudson’s Bay. Ook in een aantal gerenommeerde concept stores kun je ze vinden. Libbey’s Signature Collection is zowel in losse glazen als in een prachtige giftbox verkrijgbaar. De giftbox bestaat uit een set van 2 glazen, die feestelijk en veilig verpakt zijn. Het perfecte geschenk bij een verjaardag, jubileum, huwelijk of diploma-uitreiking. Maak ook indruk met een van Libbey’s giftboxen tijdens de aanstaande feestdagen!

Ik hou van dit soort leuke glazen!

Meer info op de site.

 

LIBBEY LANCEERT SIGNATURE COLLECTION

 

BULLDOG HUIDVERZORGING VOOR DE MAN

Stoer merk voor de man deze BULLDOG huidverzorging. De speciaal voor mannen ontwikkelde producten zijn eenvoudig in gebruik dankzij hun ongecompliceerde toepasbaarheid en de natuurlijke ingrediënten. De Original Moisturizer bevat onder andere groene thee en groen zeewier, de Sensitive Moisturizer is verrijkt met baobab, haver en wilgenkruid. De Sensitive After Shave Balm met baobab, haver en wilgenkruid en de Original After Shave Balm met aloë vera, camelina olie en groene thee, zijn hier de beste vrienden van mannen die regelmatig scheren.

Alle BULLDOG producten zijn veganistisch en er worden uiteraard geen dierproeven voor uitgevoerd. De huidverzorgingsproducten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Ik mocht ook een draai geven aan het rad en een man gevonden di gaat testen voor de blog, leuk toch!

Meer info op de site.

 

BULLDOG HUIDVERZORGING VOOR DE MAN

 

BRABANTIA DESIGN VOOR JE KEUKEN

Feest voor designliefhebbers: Brabantia’s unieke nieuwe Bo Touch Bin, de afvalemmer die gezien mag worden. De Bo Touch Bin heeft vier elegante pootjes, 8 verkrijgbare kleuren, mooi, praktisch en met 1, 2 of 3 verschillende binnenemmers van 100% gerecycled materiaal is deze unieke afvalemmer ook ideaal voor afvalscheiding.

Bo Touch Bin is ontstaan in Nederland en met liefde en zorg gemaakt in de Brabantia fabriek in België. Het is het product van haast een eeuw vakmanschap en de nieuwste technologie. En een levend bewijs van liefde voor de planeet; Bo is gemaakt van 40% hoge kwaliteit gerecycled materiaal en heeft een brons Cradle-to-Cradle® certificaat. Je krijgt op deze stevige afvalemmer 10 jaar garantie.

 

BRABANTIA DESIGN VOOR JE KEUKEN

Ik vond het letterlijk een plaatje om te zien, zal prachtig staan in mijn keuken 😉

Ik kreeg nog een hele leuke voorraadbus met maatbeker in een mee naar huis. Ook nieuw in het assortiment.

Meer info op de site.

 

Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living Brabantia Persevent: LifeStylelab Food Beauty Living Brabantia

Lees hier meer artikel over Brabantia.

Wat vind jij het meest opvallende merk van deze LifeStylelab?

liefs Heidi

(Visited 96 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *