Review: Dr. Hauschka Deep Infinity

Ik had de collectie al even in huis en er dus zeker tijd voor gehad om lekker te testen. Deze limited edition make-up lijn is dan ook al even te koop maar wat ik zo leuk vind is dat het voor mijn gevoel nu nog meer bij deze tijd past, de reden hiervan is dat je nu deze tinten in de nieuwe wintercollecties van kleding voorbij ziet komen. Turquoise/petrol, grijs-blauw en zacht maar warm roze tinten met uiteraard mooie shimmers èn ook nog eens fijne ingrediënten! Hoogtijd dus voor mijn review: Dr. Hauschka Deep Infinity

 

Zoals de uitgestrektheid van de hemel en de diepte van de oceaan trekken de krachtige kleuren en glinsterende texturen van de Limited Edition Deep Infinity alle aandacht. Een zelfbewust statement – gracieus en vol levensvreugde. Verfrissend, helder en wonderlijk veelzijdig.

 

Dr. Hauschka Deep Infinity Illuminating Fluid 01

 

Illuminating Fluid 01

Stralende teint: de lichte, glinsterende textuur voor elke huidskleur geeft je teint een frisse, subtiele glans. De verzorgende samenstelling combineert minerale pigmenten met heilzame plantenextracten en oliën, zoals wondklaver en jojobaolie, die je huid verzorgen.

Ik moest eerst even kijken waar het precies voor gebruikt werd, is het een creamy highlighter? Nou toch niet helemaal. Het is voor die glowy skin die je na de zomer toch wilt vast houden. Je mengt de parelmoer-emulsie met je foundation. Wat ik zelf ook nog deed is als basis voor mijn eyeshadow. Je krijgt echt een stralend effect. Het lijkt een wat lichte emulsie maar deze kleurt toch mee met je huid. Als je dus geen fan bent van highlighters maar wel een glowy look wilt dan is dit je vriendje. Handig en fijn in gebruik door het pompje, een klein beetje (zoals hieronder) is al voldoende.

Verkoopprijs € 25,95, verkrijgbaar via verkooppunten en de website van Dr. Hauschka (link).

 

Eyeshadowpalette Dr. Hauschka Deep Infinity

 

Eyeshadow Palet 02

Eye-magic: vier intense, contrasterende kleuren geven je ogen diepte en expressie. De samenstelling van minerale pigmenten en extracten van heilzame planten, zoals zwarte thee en zijde verzorgen de tere huid rond je ogen.

Ik moet toch ook even zeggen, wat een prachtig design heeft deze collectie! Anders dan dat ik van Dr. Hauschka gewend ben eerlijk gezegd maar ontzettend mooi, net als dit eyeshadow palet. De tinten hebben een wat zachtere pigmentatie, had van mij wel iets krachtiger gemogen, weinig fall-out en geschikt om diverse looks mee te maken. Ik vind het altijd leuk om met dit soort kleuren te spelen. Van links naar rechts – zacht roze geschikt voor je bewegend ooglid maar ook onder je wenkbrauw, leisteen grijs met een vleugje lavendel, zacht grijsblauw met een vleugje turquoise en diepgrijs (wel een sterke pigmentatie). 3 grijze tinten om een krachtige maar ook zachte look te maken en allen geschikt voor je bewegend ooglid en/of je arcadeboog.

Verkoopprijs € 29,95, verkrijgbaar via verkooppunten en de website van Dr. Hauschka (link).

 

 

Volume Mascara 04

Kleurenspel: deze sprankelende, turquoise mascara maakt van je wimpers een schitterend highlight en is de perfecte aanvulling op de kleuren van het Eyeshadow Palet. De samenstelling met minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, zoals kweepeerzadenen candelillawas omhult elke wimper afzonderlijk.

Van gekleurde mascara’s krijg ik altijd flashbacks naar de jaren 80, roze lipstick en felblauwe wimpers, en als het nog even kan fel gekleurde oogleden. Nou is dit (gelukkig) niet meer die trend maar een leuk effect geeft het wel. De mascara kan worden aangebracht op de hele wimpers of – in combinatie met zwarte mascara – op de puntjes. Ik koos ervoor om mijn onderste wimperrand er mee in te kleuren. Ik vind het een leuk effect geven, het past mooi bij oogkleur maar in denk dat het bij dames met bruine ogen nog meer tot zijn recht komt! Een paar laagjes zijn nodig om die intens turquoise kleur op je wimpers te krijgen.

Verkoopprijs € 20,95 – verkrijgbaar via verkooppunten en de website van Dr. Hauschka (link).

 

Blauwe volume mascara 04 Dr. Hauschka Deep Infinity

 

Lip Crayon 01

Lippenglans: de romige textuur van de Lip Crayon zorgt voor kleurintensieve lippen met een zijdeachtige glans. Minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar, jojobaolie en rozenwas verzorgen je lippen.

Van al deze producten is dit wel mijn favoriet van de collectie, ik houd van dit soort grote en goed smeerbare potloden. Met name ook de kleur, helemaal mijn kleur! Love it! Net niet helemnal nude maar mooie roze-bruin tint. Het brengt fijn aan en blijft lang zitten. Het loopt niet uit in de groefjes rondom je lippen en is makkelijk in je tas/make-up tasje mee te nemen. Je kunt voor extra dimensie je cupidoboogje de Illuminating fluid aantippen. Het is een semi-matte kleur.

Verkoopprijs € 16,50 – verkrijgbaar via verkooppunten en de website van Dr. Hauschka (link).

 

Dr. Hauschka Deep Infinity lip Crayon 01

 

Mijn look

Ik heb echt een glowy skin, precies goed want meer glans moet het niet hebben. Ik heb met alle tinten van het palet gespeeld zoals je kunt zien. Zacht roze op mijn bewgend ooglid en onder de wenkbrauw, alle grijstinten om een opbouw in mijn arcadeboog naar bewegend ooglid te creëren. Doorgetrokken in een lichte punt (voor een liftend effect) richting de wenkbrauw en zacht onder de onderste wimperrand voor extra dimensie. En ja.. dat lippotlood he, precies de juiste kleur en juiste glans.

 

 

Voor meer inspiratie: De visagist van Dr. Hauschka Karim Sattar (zo’n lieverd) legt (link) precies uit hoe je de look aanbrengt.

 

Meer info over de make-up producten van Dr. Hauschka

 • 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE keurmerken
 • is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • is vrij van minerale oliën, siliconen en PEG
 • wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid
 • is dierproefvrij
 • grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten

Kijk hier voor meer make-up reviews en look.

Heb jij deze producten al gespot en/of getest? Wat vind je van de collectie?

Liefs Heidi

(Visited 236 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Deb okt 16, 2018 at 20:18

  Wow!! Wat een prachtige look heb je met deze collectie gemaakt. De kleur van het lippotlood, ook mijn favoriete item uit deze collectie, staat je heel mooi! En de mascara onder je wimperrand vind ik ook erg geslaagd, het laat je mooie blauwe kijkers nog meer knallen.

  Reply
 2. bychristiana okt 23, 2018 at 07:27

  Die kleuren staan jou echt heel mooi! Ik ben zelf vooral heel tevreden met die illuminating fluid en het lip crayon.

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *