Review: Hairlust Haarverzorging

Zo nu en dan test ik haarproducten uit voor mijn blog en door de tijd heen ben ik eigenlijk nog kritischer geworden wat ik in en op mijn haar en huid smeer. Vandaag heb ik weer een mooi merk die zeker aansluit bij mijn wensen. Ik vind dat ik kritisch moet zijn en dan ook mijn eerlijke mening over deze “zoete” haarproducten van het duurzame, vegan & organic gecertificeerde merk; Hairlust. Ik ontving een shampoo, conditioner en haarvitamines (gummies) van de lijn “Hair Growth & Repair”. vandaag mijn review: Hairlust Haarverzorging

Over Hairlust

Kort gezegd, Hairlust zet zich in voor de beste haarverzorging: duurzaam, innovatief en transparant.

“We zijn trots op onze producten en al dat ze bevatten: van de natuurlijke en biologische ingrediënten, tot de verpakking waarin ze zitten. Onze producten worden ontwikkeld met een focus op innovatie, duurzaamheid en transparantie. Alle natuurlijke grondstoffen en ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, altijd met het oog op zuiverheid en kwaliteit. We zoeken ingrediënten uit die zowel de gezondheid van je haar, en het milieu ten goede komen.”

  • Transparantie over duurzaamheid
  • Gecertificeerde biologische producten
  • Kwaliteitstests in een onafhankelijk laboratorium
  • Gecertificeerde veganistische producten
  • Geen schadelijke of ongewenste chemicaliën
  • Gerecycled materiaal
  • CO₂-neutraal bedrijf
  • Geen allergene geurstoffen
Hairlust Haarverzorging, Hair Growth & Repair, Organic shampoo, Vegan shampoo, Vegan haarverzorging,  Review, Shampoo droog haar, Shampoo fijn haar, Haar gummies, Haarvitamines, Hair Growth formula, Review Hairlust Haarverzorging, Biologische haarverzorging, Vegan haarproducten,

De Shampoo en Conditioner Hair Growth & Repair

Naast dat ik het een leuke kleur vind (heerlijk dat roze in de badkamer) vind ik de verpakkingen ook echt mooi. Rustig en een minimalistisch mat design, handig in gebruik en strak. De shampoo heeft een gewone dop (had van mij ook een pomp mogen zijn) en de conditioner een pomp.

De Hair Growth & Repair Shampoo is sulfaatvrij en bevat zachte zepen en zeezout gewonnen uit de Dode Zee. Dit om overtollig talg, vuil en opgehoopte productresten voorzichtig te verwijderen zonder je haar en je hoofdhuid uit te drogen. Het is ook nog ‘s verrijkt met veel vocht uit biologische plantenextracten, zoals: aloë vera, mango en bergbraambessen. Deze beschermen je haar weer tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. Naast dit alles bevat het ook verkwikkende cafeïne uit koffiezaadolie en dat heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van je hoofdhuid.

Hairlust Haarverzorging, Hair Growth & Repair, Organic shampoo, Vegan shampoo, Vegan haarverzorging, Vegan conditioner, Review, Shampoo droog haar, Shampoo fijn haar, Haar gummies, Haarvitamines, Hair Growth formula, Review Hairlust Haarverzorging, Biologische haarverzorging, Vegan haarproducten,

Hair Growth & Repair Conditioner is de perfecte aanvulling op de shampoo uit deze lijn. Het verbetert je haar door het versterken en hydrateren en verdere schade aan het droge, beschadigde en dunne haar te voorkomen. De veganistische microproteïnen van Protectagen™ versterken de structuur van je haar en verminderen de verschijning van gespleten punten. De vochtbooster Aquaxyl™, glycerine en glucose, kapselt het vocht in je haarlokken in en geeft het haar een blijvende hydraterende werking. De verschillende plantaardige ingrediënten, die boordevol antioxidanten zitten, o.a. biologische granaatappelolie en olijfolie, heeft een UV-beschermende werking op het haar en beschermt het haar tegen toekomstige schadelijke invloeden uit de omgeving. Heel fijn, het bevat geen siliconen, persoonlijk vind ik dat ook weer een pluspunt.

Je kunt de shampoo en conditioner als een set kopen maar ze zijn ook los te verkrijgen. De verkoopprijs van deze set is € 39,95 (normaal € 47,90) voor 2 flacons à 250 ml.

Hair Growth Formula Gummies

De Hair Growth Formula Gummies zitten boordevol (14 essentiële) vitamines en mineralen, waaronder biotine en zink. Ze zijn vegan en suikervrij èn een synthetische smaken of kleurstoffen. Een potje bevat 90 “kauwbare” vitaminen ofwel lekkere snoepjes welke voldoende zijn voor een maand gebruik. Ze ondersteunen je haar van binnenuit.

Weetje: Je lichaam beschouwt je haar als een niet-vitaal orgaan omdat dat niet nodig is om te overleven. Dus als je niet evenwichtig eet, zal je lichaam de voedingsstoffen die je wel opneemt gebruiken voor vitale processen en niet voor je haarfollikels. Zonder voldoende toevoer van voedingsstoffen groeit er dunner en zwakker haar uit je haarzakjes. Je haargroei kan afnemen of zelfs stoppen! – Mijn tip: DRINK WATER 🙂 sowieso merk ik dat mijn eetgedrag enorme invloed heeft om mijn huid en haren.

De Hair Gummies bevatten geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine en zijn daarom geschikt voor veganisten en mensen met een voedselgevoeligheid. De gummies bevatten geen kunstmatige smaak,- of kleurstoffen. Houd je niet van gummies dan zijn ze ook verkrijgbaar in tabletten. Het advies is 3 gummies per dag met water te consumeren.

De Hair Gummies hebben een verkoopprijs € 32,95 voor 90 gummies.

Mijn ervaring met de Hairlust Hair Growth & Repair en Formula Hairgummies

Ik denk dat het wel handig is om te weten hoe ik te werk ga met het testen van haarproducten. Ik neem er namelijk zeker de tijd voor als het om zulke specifiek producten gaat. Ik was normaal mijn haar 1 tot 2 keer per week en draag het meestal vast. Ik gebruik geen andere producten tussendoor (dus ook geen serums of droogshampoo) en zelden haarstyling’s producten. Ik was meestal 2 keer mijn haar per wasbeurt echter merkte ik wel dat ik met deze shampoo 3 keer moet wassen, ik verdeel de hoeveelheid dan wel over 3 keer (dus kleinere beetjes).

Het bevat geen SLS gelukkig dus het schuimt heel minimaal. Helaas heb ik er wel iets meer van nodig dan normaal maar ergens ook wel weer logisch. Ik vind het altijd fijn voelen dat waneer je je haar wast je dat “squeaky clean” gevoel hebt. Gewoon schoon en geen poespas. Geen overdreven geuren maar een licht fruitig/bloemige geur. Wat ik al aangaf, ik had toch graag ook een pompje gezien omdat de shampoo behoorlijk vloeibaar is en je makkelijk teveel uit de fles krijgt. Het is een transparante (clear) substantie.

De conditioner heb ik een paar pompjes van nodig en verdeel ik over mijn punten en licht op mijn hoofdhuid. Je voelt dat die gladde siliconen er niet inzitten en het spoelt gemakkelijk uit waardoor je een licht zacht gevoel overhoud. Geen zware en gladde haren maar luchtig zonder pluis en met volume.

Nu gebruik ik al jaren goede vergelijkbare shampoos maar toch merk ik echt weinig haaruitval. Ik zal de producten zeker weer aanschaffen.

De gummies zijn een hele mooie aanvulling echter wat ik stiekem dus echt wel jammer vind is de zoetstof die gebruikt wordt (malititol, isomalt), en zoetsof als deze lijkt niet schadelijk maar kan nog steeds een verkeerd effect hebben. Ik zal graag een ongeraffineerd zoetmiddel zien.

Naast deze Hair Growth & Repair lijn van Hairlust zijn er nog veel meer producten/lijnen van het mooie merk, er zijn zelfs een speciale lijnen voor mannen.

Je kunt ook een abonnement afsluiten bij Hairlust, zo ben je een stuk voordeliger uit en grijp je noit mis.Heb jij weleens van het merk Hairlust gehoord en gebruik jij haarvitamines? Liefs Heidi

Schwarzkopf Mad About Lengths review getest shampoo lang haar

Opzoek naar een fijne haarverzorgings lijn voor lang haar, dan is Schwarzkopf “Mad About You” misschien iets voor jou.

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 1.259 times, 2 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *