Review: Babor 2-fasen reiniging skindetox

Stiekem lagen de prachtige flesjes al even met smart te wachten in mijn kast om getest te worden, ik liet ze het daglicht zien en uiteraard gingen ze de review in. Gelukkig maar want wat is dit een fijn systeem om je huid goed te reinigen! Zacht voor je huid en echt een grondige reiniging. Ik weet dat er meer 2 fase reinigingsproducten op de markt zijn maar deze mag je dan niet overslaan. Vol lof over de cleansing van Babor en dus ook verkrijgbaar in een heel leuk pakket, je lees er nu meer over in mijn review: Babor 2-fasen reiniging skindetox

 

Babor 2-fasen reiniging skindetox HY-ÖL Phyto Active

 

Wat beloofd deze Babor 2-fasen reiniging skindetox en hoe gebruik je het

Detox-time voor je huid. De 2-fasen reiniging van HY-ÖL en Phytoactive uit de BABOR Cleansing lijn, maken dit mogelijk. De hydrofiele olie reinigt tot diep in de poriën, daarom staat dit vloeibare goud bij BABOR op nummer één. Voor beauty kan men niet om kruiden heen: de kruidenelixers, de zogenaamde Phytoactives, worden over de HY-ÖL verdeeld. Vier verschillende kruidenmixturen verzorgen de huid al tijdens de reiniging met natuurlijke extracten, afgestemd op het huidbeeld.

Bij de deelnemende BABOR schoonheidsinstituten is er een passende actie; wie de HY-ÖL en Phytoactive als set koopt, ontvangt een gratis vers klaargemaakt smoothie en drinkflacon. Daarbij ontvang je een korting van tien procent.

De hydrofiele olie wordt droog op de huid aangebracht en verwijdert het in olie oplosbaar vuil. Het vloeibare goud bevat het quillaja-extract. Het ingrediënt werkt als krachtige vuilmagneet en wordt gewonnen uit de bast van de zeepschorsboom.

Was het gezicht vervolgens met water en dankzij het vocht en de Phytoactive (kruidenelixers) wordt de olie een melkachtige emulsie, die vuil verwijderd en tegelijk verzorgt.

 

Babor 2-fasen reiniging skindetox HY-ÖL Phyto Active

 

Wat is mijn beleving

Deze 2-fasen reiniging bestaat dus uit de HY-ÖL en Phytoactive (ik ontving de Phyto Active Hydro Base). Na enig zoeken kwam ik uit dat je 4 pompjes van de HY-ÖL nodig hebt, dit masseer je eerst in op je gezicht en vervolgens 2 pompjes Phyto Active, wat je vervolgens eroverheen in masseert. Mijn ervaring is dat je met de helft al uit de voeten kunt en daardoor wat zuiniger met je product kan zijn. Vervolgens maak je je handen vochtig en zorgt dat het gaat schuimen. Laatste stap is dat je met koel water alles afspolet. Ik gebruik hier een hele zachte washand voor. De olie voelt uiteraard wat vettig aan maar door de 2e stap de emulgator verdwijnt dit. Je hebt dus geen vettig laag die op je huid achter blijft.

Fijne ingrediënten, al zie ik wel alcohol en parfum voorbij komen, maar die staan ver onderaan het lijstje. Dat zijn eigenlijk de enige “mindere” ingrediënten (dus geen minerale olie en siliconen of in die trant).  Na opening is het 12 maanden houdbaar. Naar schatting van normaal gebruik zal je er zo’n 2 maanden mee vooruit kunnen.

 

Babor 2-fasen reiniging skindetox HY-ÖL Phyto Active

 

Ik had al even naar reviews van klanten gekeken en het viel me op dat ik teksten las als geweldig voor de gevoelige huid en zelfs waterproof mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik moet zeggen dat ik weinig zulke goede reinigers ben tegengekomen die werkelijk al het vuil verwijderen, mijn huid is na gebruik echt schoon. Mijn huid voelt zacht, heel licht trekkerig maar dat heb ik sowieso van water en ik zie gewoon dat mijn huid na enige tijd van gebruik er goed uitziet. Ik heb een stevige maar ook echt gevoelige huid en ik vind het echt een geweldige reiniging, ik kan simpelweg niet anders zeggen. Niet zo gek dat dit een populair product is van Babor.

Onder in het artikel heb ik nog een lekkere bijpassende smoothie-recept voor je, informatie over de volledige lijn en waar het verkrijgbaar is.

 

 

Recept voor de detox-smoothie, wat heb je nodig

  • Halve banaan
  • 2 muntblaadjes
  • kwart appel
  • 1 kiwi
  • 50 gram broccoli
  • 50 gram spinazie
  • 200 ml water

Voeg alles in de blender, mixen en drinken maar!

 

Babor 2-fasen reiniging skindetox HY-ÖL Phyto Active

 

De gehele lijn

De vier Phytoactives verzorgen de huid al tijdens het reinigen. Alle Phytoactives bevatten een extract uit het kruid agrimonie met natuurlijke antioxidanten tegen negatieve milieu-invloeden en appelwater – dat helpt bij het opnemen van de werkzame stoffen.

PHYTOACTIVE SENSITIVE. Voor een gevoelige huid. Geselecteerde kruidenextracten van lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen. PHYTOACTIVE HYDRO BASE. Voor een droge huid. Munt, berk en rozemarijn verlevendigen en verfrissen.

PHYTOACTIVE COMBINATION. Voor een gemengde huid en vette huid. Geselecteerde kruidenextracten uit salie, hamamelis en azuleen verfijnen en herstellen.
PHYTOACTIVE REACTIVATING. Voor een belaste huid die regeneratie nodig heeft. Zoete amandelbloesem, groene koffie en ginkgo biloba hydrateren en vitaliseren.

 

Babor 2-fasen reiniging skindetox HY-ÖL Phyto Active

 

De HY-ÖL heeft een inhoud van 200 ml en de Phytoactive een inhoud van 100 ml.

Normaal betaal je voor deze set betaal je i.p.v. 40,00 euro nu met drinkflacon maar 35,90 euro. Te koop bij de Babor vestigingen en online >> link.

 

Heb jij deze heerlijke reiniging 2-fasen van Babor al eens gebruikt of een ander fijn product van Babor?

Liefs Heidi

 

(Visited 1.337 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
23 × 11 =


CommentLuv badge