Boekreview: Manifesteren + Winactie

In een artikel over “Happy New Goals” sprak ik al over dit mooie boek. Vandaag mijn review van het boek én een winactie! Nu ben ik deze bijna jarig en om dat met jou te vieren mag ik maar liefst twee exemplaren weggeven! Jaren al lezen en onderzoeken blijft het een onderwerp ie me blijft boeien en heel belangrijk is. Voor velen begon het bij het boek “The Secret”. Wat is manifesteren? Voor mij bleef het daar niet bij en ging ik verder op onderzoek uit. Esther “Abraham’ Hicks is een persoon na wie ik jaren luisterde en van wie ik ook boeken las. Mijn reis werd vervolgt door Gregg Braden, Joe Dispenza, Deepak Chopra, en nog veel meer toppers op dit gebied! Roxie verwoord het heel krachtig in haar boek en legt voor mij weer een puzzelstukje neer! Boekreview: Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven + Winactie

Over het boek “Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven.”

De Engelse bestsellerauteur Roxie Nafousi schreef een persoonlijk en super toegankelijk boek: Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven. Hierin heeft Roxie het proces van manifesteren opgesplitst in 7 eenvoudige stappen. Als je dit proces stap voor stap volgt, kan ook jij jouw doelen realiseren. Waarbij zelfliefde, zelfvertrouwen en een ijzersterke intuïtie belangrijke aspecten zijn.

Om je daarbij te helpen, neemt Roxie je bij de hand, geeft ze duidelijke voorbeelden, inspirerende opdrachten en bijna magische motivatie voor jouw transformatie. Zo kan ook jij het leven creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Inmiddels is het boek al aan 22 landen verkocht en staat het boek sinds verschijnen in The Sunday Times bestsellerlijst.

MANIFESTEREN, 7 stappen om je mooiste leven te leven van Roxie Nafousi is verkrijgbaar bij de boekhandel voor €20,99. Bekijk hier het inkijkexemplaar.

‘Manifesteren is de vaardigheid om precies dát leven te creëren dat je voor ogen hebt, om alles wat je wenst aan te trekken en de schrijver te worden van je eigen verhaal. Het is net magie, en wij zijn allemaal tovenaars.’ – Roxie Nafousi

Mijn review

Ik ben eerlijk gezegd wel echt fan van boeken als deze. Ondanks dat ik al jaren zoveel lees en leer over het onderwerp ben ik altijd opzoek naar meer inzichten, alsof het kleine puzzelstukjes zijn en ik er telkens weer één vind. Was het niet Tony Robbins die zei dat hij zoveel boeken leest omdat er altijd wel ergens 1 regel instaat die een belangrijke trigger kan zijn? Roxie belicht het ook weer van een andere kant.

In het begin was ik heel even sceptisch omdat het haar verhaal over haarzelf wat kort was en al direct begon over moodboards maken. Nu heb ik naast veel lezen, luisteren, bekijken, etc ook wat kleine cursussen gevolgd. Ik heb ook zoveel “zooi” tussen de goeroes gezien en dat je echt wel heel bewust een moodboard zal moeten maken, gelukkig gaat ze hier verder in het boek beter op in. Ik geef dus het advies om eerst het boek te lezen, en dat gaat heel gemakkelijk want het leest super fijn weg. Het is op zo’n duidelijke en bijna simpele manier geschreven dat het heel liefdevol en prettig aanvoelt. Feitelijk omvat het boek precies wat je moet weten. Dus voor een “beginner” is het fijn maar ook voor diegene die, net als ik, hier ook al jaren mee bezig is.

Ze geeft ook tips in het boek naar andere mensen en boeken. Mijn tip is dan ook echt om het werk van Neurowetenschapper Joe Dispenza te bekijken. Er staat veel op YouTube van hem, daar krijg je al een idee. Hij legt precies uit hoe het wetenschappelijk werkt, hoe het veld of universum (hoe jij het wilt noemen) werkt. En heel belangrijk, hoe je lichaam en geest werkt. Ik merk dat er veel herkenbaarheid in het verhaal van Roxie zit. Nieuwe patronen die na verloop van tijd weer afzwakken. Een reminder dat ik weer moet gaan werken aan “wie ik wil zijn in het leven dat ik voor ogen heb, wat doet dat persoon?”.

In dit boek wordt gelukkig benadrukt dat je eerst als het ware de spiegel voor jezelf moet plaatsen. Maar dan uiteraard wel in positieve zin. Want het leert je om je hart te leren kennen. Het leert je om te kijken naar wat zelfliefde is. Vergeet eigenlijk alles wat je geleerd hebt, overtuigingen over jezelf en anderen, over de wereld en wat een ander zegt. Ga luisteren naar wat je hart je verteld. We begeven ons feitelijk bijna het meeste van de tijd in “fight or flight” daardoor maakt goed manifesteren heel moeilijk, het boek helpt je hier ook naar te kijken. Voor mij een onderwerp dus waar ik over blijven kan praten en onderzoeken :-).

Dit boek is voor mij een tool, een doe-boek die ik vaker erbij zal pakken om mezelf weer te herinneren niet te stoppen. Ook niet wanneer je iets gemanifesteerd hebt wat je heel graag wilde. Doorgaan en niet focussen op wat je wilt hebben maar wie je wilt zijn, wat ik echt wil en zo belangrijk, houd van jezelf!

De winactie

Zo tof weer, ik mag maar lieft twee van deze boeken weggeven! Nu ben ik deze week jarig en hoe mooi is een cadeau als deze aan mijn lieve volgers en lezers? Ik wens voor jou ook je droomleven!

Wat moet je er voor doen:

  • Like de foto op mijn Instagram pagina heidiantwerp_new en laat een reactie achter wel dat je meedoet.
  • Wordt gewaardeerd: volg mijn pagina ;-).
  • Delen = lief!
  • Geen Instagram maar wel Facebook, doorloop dan dezelfde stappen op fabulousfeelingblog.

Deze winactie loopt deze t/m 31 januari 2023. Succes en liefs Heidi

(Visited 321 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *