Review: Shampoo Love Beauty And Planet

Ik mag toch wel zeggen dat ik behoorlijk kieskeurig ben als het gaat om goede verzorging, zoals ook shampoos. Inmiddels heb ik er aardig wat getest in mijn leven en ik heb toch wel een aantal favorieten op mijn lijstje staan. Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar de producten van Love Beauty And Planet en waar zij voor staan en nam ik de variant voor fijn haar mee (Kruidvat) om te testen. Vind ik ‘m echt goed en word ik blij van de ingrediënten? Je leest het in mijn review: Coconut & Mimosa Shampoo | Love Beauty And Planet

Review: Coconut & Mimosa Shampoo Love Beauty And Planet

Coconut & Mimosa Shampoo, Love Beauty And Planet, love beauty and planet review, Shampoo review, Vegan Beauty, Vegan Shampoo, duurzame shampoo, wat is een goed shampoo zonder troep, wat is een goede shampoo voor fijn haar, wat is een goede vegan shampoo, Kruidvat, sulfaatvrij, SLS,

Zo’n jaar geleden ben ik gestopt met het verven van mijn haar en ben ik hele specifieke producten gaan gebruiken. Daarnaast steeds meer mijn eetstijl aangepast (waar ik al enorm mee bezig was). Het resultaat aan mijn haar is te zien. Mijn haar groeit veel sneller dan voorheen en is veel voller geworden, het breekt gewoon minder snel en ik heb fijn haar. Nu is het dan wel even tricky om zomaar over te stappen naar een ander merk maar ik merkte toch al snel wat het deed.

Coconut & Mimosa Shampoo, Love Beauty And Planet, love beauty and planet review, Shampoo review, Vegan Beauty, Vegan Shampoo,duurzame shampoo, wat is een goed shampoo zonder troep, wat is een goede shampoo voor fijn haar, wat is een goede vegan shampoo, kruidvat,

Ingrediënten & mijn beleving

De shampoo is clear, dus geen kleur of shimmers aan toegevoegd en ruikt bloemerig met een vleug kokos, dit door de Mimosa flower en de Coconut water. Handig in gebruik en een mooie grote fles à 400 ml.

Qua ingrediënten word ik redelijk blij, als ik kijk naar wat er vooral niet inzit en hoe de verpakking tot stand is gekomen. Er is maar 1 ding wat me stoort, dat is de SLS, kortom het is dus niet sulfaat vrij en dit had van mijn anders gemogen. Mijn haar voelt wel heerlijk schoon aan en ik hoef het nagenoeg maar 1 keer te wassen. De kokosgeur is niet overdreven maar natuurlijk. Wat ik belangrijk vind is dat het mijn haar niet uitdroogt, een pluspunt.

Ik koos voor de volume shampoo voor fijn haar, volume heb ik gelukkig zeker! Ben je dus opzoek naar een goede shampoo (zonder troep) voor fijn haar dan is dit zeker een goede optie.

Update: Wat ik echt heel jammer vind, bij een massa productie als deze en de naam Unilever zet mij enorm aan het denken. Persoonlijk zal ik nu niet meer voor dit merk gaan, Wil je liever wel een shampoo van de drogist dan is dit wel één van de betere opties.

Inci lijst vegan shampoo

Coconut & Mimosa Shampoo, Love Beauty And Planet, love beauty and planet review, Shampoo review, Vegan Beauty, Vegan Shampoo, duurzame shampoo, wat is een goed shampoo zonder troep, wat is een goede shampoo voor fijn haar, wat is een goede vegan shampoo,

Bij Love Beauty and Planet geloven we dat iedereen een klein verschil kan maken door kleine gebaren van liefde voor de planeet. Daarom zetten wij ook zelf in op kleine gebaren zoals het gebruik van ethisch geproduceerde essentiële oliën of absolutes in al onze parfums.

Al onze fantastische formules zitten boordevol de beste natuurlijke ingrediënten die je op de planeet kan vinden. We kopen ze duurzaam aan bij kleine boerderijen die zich overal ter wereld bevinden, van de moerassen in Australië tot de velden in Frankrijk.

Liefde voor mens en natuur, daar staat het merk voor. De fles is dan ook van 100% gerecycled materiaal waar ik ook echt een voorstander van ben.

Vanaf opening 1 jaar houdbaar en bevat het Vegan keurmerk.

Coconut & Mimosa Shampoo, Love Beauty And Planet, love beauty and planet review, Shampoo review, Vegan Beauty, Vegan Shampoo, duurzame shampoo, wat is een goed shampoo zonder troep, wat is een goede shampoo voor fijn haar, wat is een goede vegan shampoo,

Deze shampoo is te koop in Nederland en België (bij bijvoorbeeld Bol.com) voor € 8,99 voor 400 ml. Uiteraard is er veel meer te verkrijgen van deze lijn en tevens van een tal andere mooie lijnen.

Op de site (Nederland) (België) kun je meer informatie over het merk, de producten vinden en waar het verkrijgbaar is.

Heb jij al ‘s iets getest van Love Beauty And Planet? Liefs Heidi

Sweet bunny hare, haarsnoepjes, haarvitaminen,

Wil je je haar van binnenuit verzorgen? Kijk dan eens naar deze roze haar snoepjes.

(Visited 5.392 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. bychristiana okt 10, 2018 at 08:11

  Ik ben er ook mee bezig, dat wil zeggen met de lichaamsverzorging. Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Hoewel ik nog niet helemaal 100% overtuigd ben van siliconenvrije haarverzorging, merk ik wel dat mijn haar hier minder snel vet van wordt en dat is heel positief. (p.s. leuk om weer blogs van je te lezen;-))

  Reply
  1. FabulousHeidi okt 10, 2018 at 22:49

   Goed bezig! Nou er schijnen duizenden verschillende type siliconen te zijn waar echt verschil in zit of ze wel of niet goed zijn. In principe leggen ze toch een laagje om je haar wat vaak ook zorgt dat het sluiker kan lijken. Lief van je! Jaaa doe mijn best hihi! xx

   Reply
 2. Rachel okt 10, 2018 at 22:27

  Klinkt als een heel fijn product, wat heb je een mooie en eerlijke review geschreven zeg. Mijn haar word altijd super snel vet dus dit kan wel top voor mij werken

  Reply
  1. FabulousHeidi okt 10, 2018 at 22:47

   Dank je wel Rachel! Wat lief en fijn om te horen! Dit is zeker wel een fijne dan, al moet ik zeggen dat het ook geen garantie geeft op geen vet haar uiteindelijk, ik ben nog steeds fan van droogshampoos 🙂

   Reply
 3. Nicole okt 12, 2018 at 14:54

  Wat fijn dat er zo veel goeds in zit en zo weinig troep. Ik let voornamelijk op siliconen in mijn shampoo’s! Zelf houd ik alleen niet echt van kokos dus dit is dan weer net niet voor mij weggelegd.

  Reply
  1. FabulousHeidi okt 13, 2018 at 09:57

   Ik let daar toch zeker ook goed op 😀 De kokosgeur valt heel erg mee, het is niet dat je echt die sterke geur ruikt. Er zijn ook andere shampoos van het merk, misschien vind je die wel prettig ruiken, zeker een keer het besnuffelen waard hihi

   Reply
 4. Deb okt 16, 2018 at 20:12

  Wat fijn om je weer te lezen!! Is best wel even geleden. Ik heb al wat reviews van dit merk voorbij zien komen en was het meest benieuwd naar deze geurlijn.. ben nu eenmaal dol op kokos 😊. De shampoo klinkt fijn, maar inderdaad wel een beetje jammer dat ze er SLS in hebben gedaan die hadden ze er ook van mij best uit mogen laten.

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *