Versier je tuin met de mooiste tuinkussens

We kunnen nog heerlijk genieten van het weer de komende tijd, gezellig die bbq aan. Windlichten, leuke bloempotten en versieringen zijn dan ook net zo’n groot onderdeel van de tuin geworden als alleen dat stukje vlees op die mooie buitengrill. We willen er gewoon net zo sfeervol bij zitten als binnen toch! Iedereen weet dat ik dol ben om mooie interieur items en daarom moet ik jullie gewoon deze te gekke (weerbestendige) tuinkussens laten zien. Versier je tuin met de mooiste tuinkussens

Versier je tuin met de mooiste tuinkussens weerbestendig waterbestendig

Persoonlijk vind ik het zo lastig om mooie tuinkussens te vinden. Saai, lelijke print, weinig aanbod.. over het algemeen zie je veel hetzelfde en als je dan iets leuks tegenkomt dan zijn de opties zo magertjes. Of kussens die leuk zijn maar niet tegen vocht kunnen. Afijn, drama dus. Maar wat dacht je van een totaalplek voor alle soorten kussens en accessoires waar ze gewoon 25.000 verschillende tuinkussens onder 1 dak hebben, jaaaa dat willen we! Bij deze gevonden en ik deel ‘m met jullie. Ik werd zo enthousiast toen ik het zag dat ik er graag een artikel aan wilde wijden, met veel mooie voorbeelden natuurlijk!

Versier je tuin met de mooiste tuinkussens weerbestendig waterbestendig Madison Bergen

Ik ben me nog steeds aan het oriënteren, ik hou van kleur in de tuin maar een thema vind ik ook mooi. Nu is het wel zo dat ik een voor- zij- en achtertuin heb van bij elkaar ruim 100 m2. Daar kunnen dus een hoop kussens in haha! Ga ik voor dieren, heel chique of gewoon een mix. Binnenshuis ben ik al lichtelijk bezig om om te zetten naar groen en velvet, ook mooi om dit naar een (deel) van de tuin door te zetten. Ik heb veel groen in de tuin aan struiken e.d. dus juist kleur is ook mooi, juist toch die jungle tuin zal het moeten worden.

Versier je tuin met de mooiste tuinkussens weerbestendig waterbestendig Madison Bergen

Wat ik zo belangrijk vind is dat het weerbestendige tuinkussens zijn. Ja het design is te gek want wat dacht je van een bohemian look, ook te gek! Maar, ik ben echt een druiloor, ik laat ze buiten liggen op de stoelen en vergeet ze binnen te halen wanneer het regent… dag kussen en hallo natte billen. De oplossing is nabij!

Tuinkussens

Een kleine greep van al het moois prints en kleuren, uiteraard mooi te combineren met grote tuinkussens voor je ligstoel. Ik ben gewoon gek op kussens. Je moet mijn bed ‘s zien! Bedolven onder de kussens, ik zie me buiten al net zo liggen.

Voor mij geen optie omdat het niet echt bij mijn huis past maar dit plaatje vind ik te gek, zo stoer en dan die papegaai er op. Echt een mooie inspiratie voor als je alleen een paar pallets wil neerzetten.

Versier je tuin met de mooiste tuinkussens weerbestendig waterbestendig Madison Bergen

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen brengen en vertel me zeker wat jij de mooiste stijl vindt!

Liefs Heidi

Dit artikel is tot stand gekomen d.v.m. een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *