Winactie: Bronz’Express Magic Radiance Drops

Heb ik weer even een prachtige winactie voor je! Misschien ben je net als ik fan van een zelfbruiner en wil de dat lekkere zomerkleurtje simpelweg behouden! Ik mag in samenwerking met Bronz’Express 2 flacons weggeven! Ik vertel je meer over dit product en hoe jij kans kan maken! Winactie: Bronz’Express Magic Radiance Drops

Winactie: Bronz’Express Magic Radiance Drops

Nog nooit was het zo makkelijk om een mooie bruine teint te krijgen of te behouden! De Magic Radiance Drops van Bronz’Express zijn zelfkleurende druppels met Aloë Vera die eenvoudig gemengd worden met de dagelijkse verzorging en zij geven de huid een natuurlijke ‘tan’. Perfect om de huid na de vakantie die fijne bruine kleur te laten behouden of om de huid die snakt naar de zon te verwennen.

Magic Radiance Drops zorgen voor een bruine teint gedurende langere tijd maar bevatten geen zonnefilters dus beschermen de huid niet tegen schadelijke effecten van de zon.

Hoe gebruik je de Magic Radiance Drops

Meng een paar druppels met een crème, serum of andere huidverzorging en masseer het licht in op de huid. Vermijd hierbij de haargrens en de wenkbrauwen. Was na gebruik de handen met koud water. 

Voor het gelaat worden 2 tot 3 druppels geadviseerd en voor het lichaam 5 tot 6 druppels. Gebruik het product het gehele jaar door voor een gewenste stralende teint. 

Winactie: Bronz’Express Magic Radiance Drops review

Mijn ervaring

De fijne magic drops hebben even de tijd nodig maar als je, net als ik, die sunkissed skin wil, na een paar dagen gebruik ga je de resultaten al lichtelijk zien. Het flesje is zo zuinig in gebruik zodat je heel gedoseerd te werk kunt gaan dat je daadwerkelijk ontzettend lang kunt genieten van deze veilige manier van een zelfbruiner. De geur is heel zacht en fijn, ook belangrijk! Let wel, je moet ‘m mengen met een verzorgingsproduct. Ik vind dat eigenlijk juist heel fijn heb ik gemerkt.

Winactie

Wil jij kans maken op een flacon Magic Radiance Drops van Bronz’Express? Ik mag er 2 weggeven (à € 37,75 per stuk) voor jou en je bestie/vriendin/moeder/zus! Om kans te maken doorloop de volgende stappen:

  1. Volg @academienederland op Instagram >>> link
  2. Volg @bronzexpressnl op Instagram >>> link
  3. Volg mij op Instagram >>> link en tag die vriendin waarmee jij kans wil maken!

Winactie: Bronz’Express Magic Radiance Drops

Deze winactie loop t/m 6 september 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Succes en liefs Heidi

(Visited 172 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *