7 x DIY Kerstdecoratie

In de periode waar we allemaal wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken (vooral als je vanuit huis werkt) is er niets zo fijn als een sfeervolle omgeving die dat extra vleugje joy kan geven. Heerlijk om (alleen of met je gezin) aan de slag kunt gaan met het versieren van je huis. Ik heb vandaag een verzamelartikel van andere bloggers voor je die de creabea in jou even (extra) wakker maakt! Van prachtige tafeldecoratie tot aan kerstboompjes van wol. 7 x DIY Kerstdecoratie

Ik vind het belangrijk om andere bloggers te steunen, vorig jaar deed ik dat ook met o.a. een Sinterklaas-artikel en ik merk nu dat deze druk bezocht (en doorgelinkt) wordt! Hoe leuk is het om een verzamel artikel te zien met de mooiste inspiratie!

Tafelversiering

Foodblogger Anne-Marie werkt samen met creatieveling Dieneke wie werkelijk prachtige inspiratie voor de kersttafel deelt. Echt dat wauw-factor! Van mooi groen tot aan wit en kleurrijk (zie ook de hoofdfoto). Het mooie van dit soort items is dat je ze (meestal) in de kast kan leggen en het jaar erna weer die prachtige decoratie kan gebruiken. Dit artikel wil je echt even zien want het is zo mooi! Ook al is het geen kerst, dan nog doe je veel inspiratie op voor tafelaankleding voor elke gelegenheid >>> My Happy Kitchen.

Pompon krans

Dit doet me zo enorm denken aan vroeger! Pompons maken op school (ohh ik wordt oud, das meer dan 30 jaar geleden). Zo simpel om te maken maar dat effect! Kijk nou hoe tof deze krans is! Helemaal niet moeilijk maar zo stijlvol! Zoiets wil je gewoon laten hangen, ja toch! Haal het hertje weg (of niet), af en toe de eucalyptus vervangen en je hebt zo lang plezier van deze vrolijke krans! SillySis is overigens dol op kerst en maakt veel meer mooie creaties >>> SillySis.

Peg dolls kerststal

Bang dat kat-lief aan de haal gaat met jouw versieringen? Op de blog van Webkonijn kun je cat-proof versieringen vinden om zelf te maken. Ik heb katten gehad dus snap dit heel goed! Mijn ouders hebben tegenwoordig een buurtkat die graag bij ze binnen vertoefd en die gooit letterlijk alles overal vanaf! Superhandig dus als je leuke versiering wilt die wel tegen een stootje kan (en natuurlijk je boom op zijn plek wilt houden) >>> Webkonijn.

Kerstster van papier

Hoe eco en budgetproof wil je het hebben, ook nog eens leuk en stijlvol. Ga je voor gewoon wit of knal je ‘m vol met glitters, alles kan. Op Go Or No Go wordt het stap voor stap uitgelegd hoe je deze creabea kerststerren kan maken >>> Go Or No Go

Kerstboom van takken

Ik heb altijd al zo’n leuke boom willen maken, zeg maar tijdgebrek maar GoGracy legt heel duidelijk uit hoe gemakkelijk het is om zo’n creatieve boom te maken. Weinig benodigdheden en ook nog ‘s budgetproof. Voor meer leuke tips zeker deze blog bekijken >>> GoGracy

Budget flesdecoratie

Misschien wel budget maar zeker stijlvol (heej, kan ik nog ‘s wat doen met mijn lege flesse, ahum). Valt voor mij zeker ook onder de categorie eco en duurzaam en daar hou ik dan ook weer van. Je kunt op deze te leuke blog nog meer van dit soort leuke DIY vinden >>> ElsaRblog

Kerstboompjes van wol

Simpel maar onwijs leuk deze kerstboompjes van wol! Deze dame van SillySis maakt (als je het mij vraag) de meest leuke decoraties die je gewoon wil zien! Mooie decoratie hoeft niet duur te zijn, heel stylish zelfs! Fijne blog, heel clean en prettig voor het oog plus supertips >>> SillySis

Wat vind jij de leukste DIY? Liefs Heidi

Miscchien vind je mijn kerst DIY van een krans of kerststuk ook leuk.

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *