Riviera Maison Kerst Collectie 2017

Het is weer zover, de laatste collectie van Rivièra Maison van dit jaar mag ik je weer laten zien, voor mij wel een speciale want ik ben echt dol op de kerst en voor mij was deze collectie (zoals elk jaar) weer liefde op het eerste gezicht. Boordevol inspiratie en veel glitter glamour met de mooiste kerstbomen en decoratie. Heel veel zal ik er niet over zeggen, behalve dat er veel foto’s zijn die je meenemen in de RM-kerstdroom. Zit je er al weer klaar voor? Hier komt ie dan: Riviera Maison Kerst Collectie 2017

 

 

New Christmas Collection

Bij Rivièra Maison staat Kerst alweer om de hoek.

Ook dit seizoen pakt Rivièra Maison uit met een overweldigende kerstcollectie!

Met meer dan 150 verschillende kerstornamenten, mini-kerstbomen in talloze maten en ontwerpen, buitengewone kransen en prachtige decoratiematerialen zal Kerstmis zeker weer de mooiste tijd van het jaar zijn.

Ontdek de sprankelende kerstcollectie van Rivièra Maison …

Ondanks dat het ontwerp van deze kussens met pailletten niets nieuws is vond ik ze toch erg mooi, goud en zilver met roomwitte achterzijde. Ik hou er van! Ook de kussens met stras sneeuwvlokjes en kerstboom zie ik zo op mijn bank liggen.

Hier wordt je toch blij van! Al die glitter details met sneeuwvlokjes… heerlijk!

Deze poedertinten doen me denken aan de kerst collectie van 2015, ook zo mooi! Weet je nog met de Chanel kerstboom 😉

Naar deze glitter rendier voor aan de wand moest ik blijven kijken, wat is ie leuk!!! Hebberig-heid-gehalte 1000!

Hieronder de prachtige inspiratie beelden van Rivièra Maison zelf. Menig RM-fan zal niet ontkennen dat de stijl best veranderd is maar ik vind het echt mooi, ze gaan wel met de tijd mee en blijven vooruitstrevend met hun eigen specifieke kenmerken.

Ik weet dat er veel fans zijn die altijd ideeën uitwisselen op vazen, potten en windlichten te decoreren, deze vond ik daar echt in passen, hoe leuk is dit gedaan!

Ik heb de foto’s voor de fans gereed gemaakt om te pinnen op Pinterest, ik weet dat menig fan dit graag doet, je hoeft alleen op de foto te gaan staan en pinnen maar!

Voor meer informatie neem je kijkje op site. Je kunt op mijn site de artikelen van herfst collecties en winter collecties 2017 terugkijken.

Wat vind jij van de kerst collectie? Wat vind je het mooiste item?

Liefs Heidi

De meeste foto’s zijn door mij gemaakt, er ligt dus een copyright op. Wil je de foto’s gebruiken, vermeld dan bronnaam: https://www.fabulousfeelingblog.nl

(Visited 436 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *