#SundayFunday | Christmas Edition 2

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog heb ik ‘m een poos geleden al ingeluid als vaste rubriek om dan ook 7x een toffe items te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/winkel/etc. Deze week weer een speciale kerst editie! Have a fabulous #SundayFunday | Christmas Edition 2.

Bacardi Ocho meets London Loy voor Caribische feestdagen

Een letterlijk ‘heerlijke’ samenwerking: BACARDÍ en chef London Loy The Table of Ocho lanceren een feestelijk inspiratieplatform, volledig in teken van een thuisdiner met 8 vrienden. 

Op dit online platform vind je inspiratie voor 8 moderne nieuwe gerechten met een Caribisch tintje, gecombineerd met 8 nieuwe BACARDÍ Ocho cocktails, maar ook stijltips van Yeliz Çeçik & Timotej Letonja én de perfecte playlist van nieuw aanstormend talent Irene Hin. Alle ingrediënten om een feestelijk diner voor vrienden en familie te organiseren. Table of Ocho is geïnspireerd op de uitbundige diners tot de vorige eeuw waar de Bacardí familie bekend om stond en waar de iconische BACARDÍ Reserva Ocho rijkelijk werd geschonken. 

Kijk op de site van Table of Ocho vind je alles over de samenwerking tussen London Loy en BACARDÍ en uiteraard de recepten van de heerlijke cocktails en de gerechten. Ik ga er binnenkort zeker een paar maken, so stay tuned!

Hello GLOW, huidverwennerij voor onder de boom

Vitamine C ontmoet Q10… Het fijne en mooie merk gecertificeerde natuurlijke cosmetica merk lavera introduceert een tweetal nieuwe producten; GLOW BY NATURE dagcrème en serum. Het bevat zoals altijd geen kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsmiddelen* en minerale oliën. Daarbij zijn de producten vegan. Duurzame verpakking is wederom essentieel: de glazen pot van de GLOW BY NATURE dagcrème en de glazen fles van het GLOW BY NATURE serum zijn recyclebaar. Het karton dat voor de doosjes wordt gebruikt, is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.

Anti-aging ingrediënten zoals Q10 zijn onmisbaar geworden in onze dagelijkse verzorgingsroutine. Vitamine C werkt als een zeer effectieve antioxidant en speelt een essentiële rol bij de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke ingrediënten komen samen in de nieuwe GLOW BY NATURE gezichtsverzorgingslijn van lavera. Een natuurlijke boost voor de vermoeide huid!

De nieuwe GLOW BY NATURE gezichtsverzorging met natuurlijk co-enzym Q10 en natuurlijk vitamine C bestrijdt de tekenen van een vermoeide huid en fijne lijntjes en beschermt tegen oxidatieve schade en vrije radicalen. Het GLOW BY NATURE serum en de GLOW BY NATURE dagcrème zijn een optimaal op elkaar afgestemd powerduo om de tekenen van een vermoeide huid op natuurlijke wijze te bestrijden en een natuurlijk mooie en gezonde gloed achter te laten.

Verkoopprijs serum à 30 ml: €19,49 en verkoopprijs dagcrème à 30 ml: €24,75. Voor meer info kijk je op de site van lavera. Te koop bij de betere (online) drogist.

DOMO’s bamboe raclette- en grillcombinatie

Kerst vieren met de familie en aftellen van oud naar nieuw in gezelschap van onze allerliefsten. Momenten die de afgelopen twee jaar niet mogelijk waren, maar waar we nu des te meer van willen genieten. Toch staan we deze keer ook stil bij het prijskaartje. Thuis vieren dan? Je hebt alles in de hand, maar het brengt natuurlijk een hele hoop werk met zich mee… Denk je! Met de juiste voorbereiding en handige DOMO toestellen is de hele dag of avond veel sneller georganiseerd dan je zou denken.

DOMO biedt bamboe toestellen aan die het diner een stuk makkelijker laten verlopen en die ook erg mooi ogen op je tafel. Tijdens het diner zit iedereen gezellig aan tafel, dus je hoeft niets van de feestdis te missen! Ik ben altijd een dikke fan van gourmetten met de feestdagen, dit jaar gaat het er zeker weer van komen en dit toestel lijkt me niet alleen mooi op de tafel staan maar ook nog eens heel handig door de dubbele pannetjes en anti-aanbak plaat met 2 compartimenten.

Verkoopprijs €99,95. Meer info op de site van DOMO.

Ontspannen de feestdagen in met dagelijks drie kerstfilms op FilmBox

#SundayFunday | Christmas Edition 2

Ik ben niet vies van een lekkere foute en romantische kerstfilm zoals je laatst al kon lezen. Het echte kerstgevoel is niet compleet zonder feelgood-kerstfilms. Vanaf donderdag 20 december kun je dagelijks af te stemmen op FilmBox. Tot en met Tweede Kerstdag zie je elke avond vanaf half negen drie hartverwarmende, ontroerende, romantische of komische films geheel in kerstthema. FilmBox zendt alle films reclamevrij uit en is te vinden in het basispakket van tien verschillende tv-providers, waaronder Nederlands grootste tv-aanbieder Ziggo op kanaal 100. Zaaaalig toch!

Een brede selectie van dertien films staat op het programma en dat brengt iedereen gegarandeerd in de kerststemming. Zo is Connor in de familiekomedie Becoming Santa van plan om Holly ten huwelijk te vragen, maar wat hij nog niet weet is dat zijn toekomstige schoonouders de kerstman en zijn vrouw zijn. In A Country Christmas Story spelen de beroemde countryzangeres Dolly Parton en Desiree Ross een muzikale rol en in Last Chance for Christmas gaat John, die verantwoordelijk is voor de rendieren van de kerstman, naar Alaska om een vervanger te zoeken voor een gewond dier.

In Snowed Inn Christmas komen twee schrijvers na een noodlanding in een wonderlijke kerstwereld in Santa Claus (Indiana) terecht. En in de coming-of-age-film Wishin’ and Hopin’ krijgt een jongen op een strenge katholieke school een Kerst om nooit meer te vergeten. Verder speelt Mario Lopez (Saved By The Bell) een hoofdrol in A Very Merry Toy Store waarin twee rivaliserende eigenaren van een speelgoedwinkel met tegenzin hun krachten bundelen wanneer een grote speelgoedmagnaat een winkel opent.
Aan het kerstlijstje mogen de verhalen waarin het om de ware liefde draait niet ontbreken. Kerst-romcoms zoals Four Christmasses and a WeddingMy Christmas PrinceChristmas in MississipiMy Dad’s Christmas en The Flight before Christmas lenen zich perfect voor een romantische avond thuis.

Van 20 tot en met 26 december elke avond vanaf 20.30 uur. Meer informatie kijk je op de site van FilmBox.nl

Vier Kerst met De Zoete Zusjes

Het is bijna Kerst en De Zoete Zusjes zijn samen met hun moeder Hanneke de Zoete de studio ingedoken om nieuwe afleveringen te maken voor hun populaire Zoete Zusjes vakantiepodcast. Alle afleveringen staan in het teken van kerst en zijn speciaal gemaakt voor alle kinderen die niet kunnen wachten tot de eerste cadeautjes onder de kerstboom liggen en uitkijken naar de gezelligste tijd van het jaar. Vanaf zaterdag 10 december zijn de eerste twee kerstafleveringen te beluisteren via alle gebruikelijke podcast-kanalen zoals Spotify, Google Podcast en Apple Podcasts.

In vijf afleveringen van elk ongeveer 10 minuten luister je mee naar kerstmoppen, een leuk kerstverhaal uit het boek van De Zoete Zusjes en doe je mee met de grote Zoete Zusjes kerstquiz. De podcast is ideaal om te luisteren tijdens de kerstvakantie, op kerstavond of tijdens het gourmetten.

De eerste afleveringen staan vanaf zaterdag 10 december online. De trailer is nu al te beluisteren. Elke zaterdag (t/m 24 december) volgen er nieuwe afleveringen.

Gezonde plantaardige boter voor op de gourmettafel

Natuurlijk niet alleen op dat lekkere stokbroodje tijdens de gourmet maar ook op het kerstontbijt, etc, etc. Ik ben sowieso fan van plantaardige alternatieven op basis van cashewnoten en verwerk dat het ook graag in recepten, een product als deze is dan ook meer dan welkom.

Het Italiaanse familiebedrijf Euro Company introduceert een nieuwe plantaardige innovatie: het hoogwaardige boter alternatief BuVé. Het heeft een unieke samenstelling: het is gemaakt van noten en is net als ambachtelijke boter een gefermenteerd product. BuVé is biologisch en nu verkrijgbaar in het koelschap bij Ekoplaza. BuVé wordt gemaakt van slechts vier ingrediënten: maar liefst 50% gefermenteerde cashewnoten, kokosolie, water en zout. Een eenvoudige en pure samenstelling, zonder conserveermiddelen, verdikkingsmiddelen, soja of palmolie en van nature lactose- en glutenvrij.

De prijs van BuVé (125g) is €3,39. Voor meer info en inspiratie check dan het Instagram account van BuVé.

DNA-kit onder de kerstboom

Als er iets is waar ik reuze benieuwd naar ben is het wel waar mijn roots liggen. Het schijnt dat mijn familie oorspronkelijk uit de Elzas komt, het Duitse gedeelte van Frankrijk echter is dat puur gebaseerd op mijn familienaam en dat we zeker ook familie in Antwerpen moeten hebben van origine. Dan is er nog eens het feit dat ik heeeeeel vaak in het Russisch word aangesproken, eigenlijk al van tiener af aan, omdat ik qua uiterlijk erg veel Russische gelijkenissen zou hebben. Wat ik dus echt een top idee vind en een écht persoonlijk en origineel cadeau voor familie en vrienden voor de feestdagen is de MyHeritage DNA-kit. 

‘Wie ben ik en waar liggen mijn roots?’ Een universele vraag die iedereen zich weleens stelt. Met een MyHeritage DNA-test kun je eenvoudig jouw unieke verhaal over je eigen familiegeschiedenis ontdekken.

MyHeritage DNA is eenvoudige DNA-test voor thuisgebruik en klaar in een paar minuten. Met een wattenstaafje strijk je langs de binnenkant van beide wangen. Dit sample stuur je vervolgens op naar het lab voor analyse en klaar ben je. Na ongeveer 4 weken ontvang je de vaak verrassende resultaten online. Je krijgt een overzicht van jouw etnische roots, oftewel antwoord op de vraag: waar komen jouw voorouders vandaan? 

Daarnaast is het mogelijk om je familie verder uit te breiden: via DNA Matching kun je wereldwijd nieuwe familieleden ontdekken, van wie je het bestaan misschien niet eerder afwist. Op basis van gedeeld DNA kun je contact met hen leggen. Wie weet zit jij dan straks rond de kerstboom met nog veel meer familieleden! 

Meer info op www.myheritage.nl

Check ook zeker even de vorige editie van de kerst special!

Ben je opzoek naar lekkere recepten, uitjes, filmtips, DIY of decoratie voor de kerst? Check zeker mijn kerst artikelen.

Geniet van deze decembermaand! Liefs Heidi

(Visited 147 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *