Review: Streek Eet- & Drinklokaal

Zalig eten in een knusse omgeving en gerechten die bereid zijn met verse ingrediënten van de omgeving. Je ziet het steeds meer voorbij komen, dit soort fijne restaurants waar ze precies weten waar de oorsprong ligt van hun gerecht die ze aan jou uitserveren. In hartje Bergen op Zoom vind je nu ook zo’n uniek plekje en ik mocht er (echt zo vervelend) naartoe om te testen. Ik mag zeggen, echt een topper weer van Social Deal! Kijk en geniet even mee van het 3-gangen menu in mijn review: Streek Eet- & Drinklokaal

streek eet en drinklokaal bergen op zoom review social deal

Heel fijn als een prachtige zaak als deze zo sfeervol is, mijn camera kan helaas niet toveren met het licht maar goed idee krijg je wel van de gerechten. Zoals bij elke deal waar ik van geniet, letterlijk en figuurlijk, begin ik met een mandje brood met smeersels (niet in de deal inbegrepen), een warm ambachtelijk brood met huisgemaakte kruidenboter, roomboter, tapenade en olijfolie. Het goede begin was al gemaakt.

Een lekker wijntje en een biertje, uiteraard uit de omgeving, maakte de start compleet. Zeker een aanrader deze Halderbergs Trippel, afkomstig uit een brouwerij in Hoeven. Zacht en kruidig van smaak.

streek eet en drinklokaal bergen op zoom review social deal

Kom proeven van onze streekproducten… Speciaal voor u zijn we op zoek gegaan naar leveranciers in onze regio. Wij staan voor een goed product en zij staan aan de basis hiervan. Onze producten worden geleverd door vakmensen met liefde voor hun vak. Dat proef je.

Een verassend, hip en eigentijds huiskamer restaurant op de Brabantse Wal tot bloei gekomen in Bergen op Zoom. Onze volledige naam is Streek Eet- & Drinklokaal. Lokaal met een dubbele betekenis. Een ruimte waar wij u laten genieten van heerlijke producten uit onze streek. Waar u kunt nagenieten in een gezellig samenzijn in onze sfeervolle kelder.

streek eet en drinklokaal bergen op zoom review social deal

Het voorgerecht

Het eerste gerecht bestaat uit een bonbon van gerookte zalm met als garnering sla en wakame zeewier. De zalm is zacht en precies goed van smaak, de wakame geeft echt dat extra tintje, heel lekker! Wat een prachtig gegarneerd bordje he?

streek eet en drinklokaal bergen op zoom review social deal

Het hoofdgerecht

Een perfect en krokant gebakken varkenshaasje op een stampotje van spruitjes, gegarneerd met een zwarte knoflook saus en 2 kleuren worteltjes. Echt zo lekker! Ik heb echt zitten smullen! Je krijgt er een beetje een idee van dat je “wild” aan het eten bent, daar ben ik sowieso dol op. Ook al bestel en koop ik geen vlees meer, voor dit soort uitjes maak ik een uitzondering omdat ik weet dat het bij goede adressen vandaan komt. Het 3-gangen menu was dan ook een verrassing van de chef. Je kunt wel van tevoren bepaalde wensen doorgeven.

Het nagerecht

Een huisgemaakte chocolademousse met Atsina Cress kruiden (de kleine blaadjes). De kruiden maken de luchtige en toch machtige mousse fris en geven een lekker bijzonder smaakje aan het geheel.

En, zoals we ook weer van mij gewend zijn, een kopje espresso na. Een klein lekker bonbonnetje als finishing touch. Ik ging erg goed gevuld de deur uit! Ik zal zo weer gaan. De bediening is top! Een van de eigenaren serveert zelf en verteld bij elk gerecht wat het is, ik hou daar van.

Een kleine sfeerimpressie, er hangen foto’s van de lokale verkooppunten/boeren aan de wand. Leuk detail! Ik kan ‘m echt aanraden, dit fijne restaurant en vooral nu om uit te testen met Social Deal denk ik dat je er een toppertje in Bergen op Zoom bij hebt.

Foto: Social Deal

Wat houd de deal van Social Deal precies in

  • • Voor deze deal betaal je € 16,00 per persoon i.p.v. € 32,50 (korting van € 16,50 p.p.).
  • • De deal is geldig vanaf de aankoop t/m woensdag 10 januari 2018 (ook in het weekend).
  • • Uiteraard zijn de drankjes (en broodjes vooraf) niet inbegrepen.
  • • Je geniet van een 3-gangen menu, dieet wensen en allergieën kun je van tevoren doorgeven.
  • • Alle details van deze deal kun je terug vinden onder het kopje “Highlights”.
  • • Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft bij Streek Eet- & Drinklokaal geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!

Kijk hier voor meer leuke deals in Bergen op Zoom.

Wat vind je van deze deal, heb jij nog een leuke Social Deal getest de laatste tijd?

Liefs Heidi

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *