Review: Mádara Micellar Water

Ik zal het maar gewoon eerlijk toegeven… ondanks dat ik een echte beauty-liefhebber ben… is er 1 ding waar ik altijd totaal geen zin in heb. Het is omdat het moet gezien ik toch van een mooie huid wil genieten maar make-up afhalen in de avond is zo’n ritueel die ik zo snel mogelijk wil afwerken. Micellair water leek me dan ook uitkomst, met 1 product je huid schoonmaken, zelf met mijn slaperige kop moet dat nog lukken. Ik ging opzoek naar een merk welke aansluit bij mijn idee over goede huidproducten wat bij de routine aansluit. Ik had er 2 op mijn lijstje gezet en de eerste wilde ik eerst testen en mijn mening met je delen. Een heel fijn merk wat onder de categorie Organic Skincare valt, daar houden we van! Review: Mádara Micellar Water, Natuurlijke alles in 1 face-cleanser.

Ik heb 1 keer eerder over dit mooie merk geschreven (artikel staat niet meer online) en ook een tweetal maskers getest. Ik vond het destijds al een mooi merk gezien de filosofie er achter. Mádara Organic Skincare is een merk welk zijn oorsprong in Letland bevindt. Letland is een land wat nog voor 60% uit bosrijke natuur bestaat en waar zich bijzondere planten bevinden. Planten welke gebruikt worden in de producten. Mádara is 100% natuurlijke en ecologische cosmetica, gecertificeerd volgens de internationale ECOCERT norm. ECOCERT verbiedt het gebruik van synthetische parfums en synthetische conserveermiddelen, zoals parabenen, minerale olie, propyleenglycol en andere synthetische ingrediënten.

Wat belooft deze Mádara Micellar Water en wat zijn de ingrediënten

Alles-in-één, reiniging zonder naspoelen – ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor op reis. Verwijdert make-up en onzuiverheden, brengt evenwicht en hydrateert zelfs de gevoelige huid in één enkele stap. Op basis van hydraterende aloë vera, verkoelende hyaluronzuur en kalmerende pioenroos. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke origine en 13% van de ingrediënten is afkomstig van organische verbouwing. Het is geschikt voor elk huidtype.

  • veganistisch
  • zonder noten
  • glutenvrij
  • Natuurlijk en biologisch naar ECOCERT-standaard
  • Dierproefvrij
Review: Mádara Micellar Water

Van de ingrediënten word ik natuurlijk erg vrolijk. De toverhazelaar ofwel hamamelis heeft een helende werking. De pioenroos zorgt voor een stralende gehydrateerde huid. De geur is fris, kruidig en bloemig, een heerlijke natuurlijke geur want ja het moet toch ook lekker ruiken toch? De flacon is hygiënisch door de dop die je open drukt (he eindelijk geen draaidop, daar heb ik altijd ruzie mee ;-)) en dit formaatje van 10 ML is geschikt om mee op reis te nemen, ook handig als je een leuke avond heb gepland met man/vriendlief en zonder dus veel gedoe je bed in te ploffen.

Ik merk dat wanneer ik meer make-up op heb ik wel wat meer nodig heb. Ik gebruik dan 2 watjes om het goed te reinigen maar met minder make-up is 1 watje al voldoende. Sprenkel wat van het water op een watje en reinigen maar. Je kunt het gebruiken voor je gehele gezicht dus ook je ogen en lippen. Mijn waterproef eyeliner gaat er toch ook redelijk goed mee af. Wat ik fijn vind is dat het geen trekkerig gevoel geeft. Ik smeer niet altijd crème op in de avond omdat ik mijn huid ook de kans wil geven zich zelf te laten herstellen en niet altijd een product opsmeer. Dus voor de smokkelaars onder ons, dit is een ideaal product met ook nog eens prachtige ingrediënten. Ik ben er echt over te spreken!

Review: Mádara Micellar Water

Gebruik je ‘m zo nu en dan is het redelijk zuinig in gebruik. Gebruik je ‘m dagelijks dan zal je met 1 fles naar schatting een maand doen. Qua kosten voor een alles in 1 product vind ik dan nog meevallen. Deze flacon à 100 ml kost op de site van Mádara €14,50. Ik bestelde ‘m dus tijdens een actie voor €12,50 en geen verzendkosten. De verzendkosten zijn normaal voor dit product €1,45 maar er zijn regelmatig leuke acties waaronder gratis verzenden èn je mag altijd 3 samples uitkiezen. Een lekker maskertje is dus mooi meegenomen!

Meer informatie over dit product kun je terecht op de site van Mádara Organic Skincare.

Heb jij weleens iets gebruikt van dit mooie organic skincare merk en trekt je de Micellar Water aan?

Liefs Heidi

Ook een prettig systeem om je huid mee te reinigen is de Babor Detox.

(Visited 218 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *