Disaronno Velvet White Espresso Martini

Ik ben dol op cocktails! Vooral romige en precies de juiste zoetverhouding. 1 van mijn favoriete drankjes en echt uitermate geschikt voor deze tijd is Disaronno Originale (Amaretto) maar toen ontdekte ik deze van Disaronno and ohh my! Romig en zoet èn heel geschikt om toch ook cocktails mee te maken. Wat dacht je van een heerlijke scheut in die warme choco tijdens pakjesavond? Of gewoon lekker zo, ijsblokjes in een glas, de wit fluwelen heerlijkheid er over gieten en genieten maar! Ik maakte deze zalige cocktail, welke je als aperitief kunt serveren of heerlijk als (extra) dessert tijdens de kerst! Disaronno Velvet White Espresso Martini

Hoe maak je de Disaronno Velvet White Espresso Martini

Dit heb je nodig:

  • Een cocktailshaker
  • 50 ml Disaronno Velvet
  • 25 ml Vodka
  • 25 ml Tia Maria
  • Martini glazen
  • optioneel chocolade schaafsel

Vul een cocktailshaker met ijs, giet de Disaronno Velvet, de wodka en Tia Maria daarbij en shaken maar! Strain je zalige cocktail in een martini glas en strooi eventueel wat chocoladeschaafsel erover.

Disaronno Velvet White Espresso Martini, Disaronno velvet, cocktail, white Espresso martini, Recept, Wintercocktail, Kerstcocktail,

Nu plaatste ik van de week al een recept van marsepein en ik kan je zeggen, dit drankje is alsof je vloeibare marsepein (met een vleugje alcohol) over je tong laat glijden. Zo lekker! Wil je ‘m dus gewoon on the rocks drinken, ijsblokjes in je glas en die zalige witte droom erover gieten.

Disaronno Velvet is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €21,99 en is speciaal voor de feestdagen nu ook verkrijgbaar in een mooie giftpack met matchende glazen. Die wil je toch onder de boom vinden?

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

 

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *